tirsdag 12. februar 2019

Folie treverk

M Dekor - Di-Noc velger: Oversikt over alle Di-Noc folie seriene, farger og mønstre til interiør. Kun kreativiteten stopper bruken av dette produktet. Dekk over stygge flater som eksempelvis møbler, skapdører eller glassplater med kontaktpapir.

Dekorfolie, selvklebende folie, dekorplast. Kjøp dekor plast for dine egne DIY prosjekter. VINK er en av Norges ledende distributører av alle typer 3M folier. Det være seg dekorfolier, printfolier, refleksfolier, solfilm for kjøretøy samt et bredt utvalg av .

Noen som evt har noen erfaringer med slik folie/laminering etc (vet altså De har vinyltapet (selvklebende folie) med utseende av div. Pass på at trappen er helt tørr før du monterer folien. Kontaktplast som etterligner treverk egner seg best i trapp, og fleste parten av disse vil ha struktur i seg. Selvklebende folie i metermål, foliebokstaver til postkasse, båt, bilreklam, indpakning af møbler/interiør. Etiketter, streamers, klistermerker, wallstickers.


Noen som vet om det er å få kjøpt folie som ser ut som det originale treverket i en 211? Jeg har det mørke treverket, det som nesten er gråaktig.

Vi har to typer folie til våre wallstickers og her kan du se en oversikt over hvordan din wallsticker farge ser ut i henholdsvis blank og matt folie. Kl e befolie s va rt uni blank 45x2cm Selvklebende PVC-folie til oppsetning på møbler,. Navn, KLEBEFOLIE SANTANA EIK 200XCM - D-C-FIX. Prøv dette settet og gi din bil/båt et helt nytt utseende.


Solid og elastisk folie til interiør deler. Matt folie sammen med trestrukturer og marmor er de som får minst synlige riper. Denne bilen hadde egentlig mørkt treverk innvendig.


Men med folie som ser ut som børstet står, mente kunden at den fikk et mer moderne preg. Buy Etterarbeidelse av treverk med plast og folie in — offers in catalog Allbiz! M Dekor – Di-Noc velger: Oversikt over alle Di-Noc folie seriene, farger og mønstre til interiør.


Kun kreativiteten stopper bruken av dette . Ferro-Bet Folie Shine er et produkt som både vasker ditt kjøretøy, og legger igjen et vokslag som gir beskyttelse og glans.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.