mandag 4. februar 2019

Eksklusivt skrivebord

Platemål: 220x100cm Høyde: 73cm Prisen er pr stk eks mva Se også våre andre annonser for flere pent brukte . Flott skrivebrod i mørk brun farge med stålkonstruksjon.

Vi har nå Eksklusivt skrivebord fra Finn. Rette fasonger som gir funsjonelle arbeidsplasser. Stort produktbredde gir en mulighet og skape er stil. Skrivebord i laminat eller glass inklusive .

Moderne skrivebord Capital by Office Co. Eksklusivt skrivebord med det britiske Union Jack flagget på begge sidene. Bordet har en slitt look og gir assosiasjon til kolonitiden!


Skrivebor Eksklusivt skrivebord af indiske planker. Nogle kalder det indisk palisander eller indisk .

Med nedenstående flotte læderserie er du godt på vej mod et eksklusivt skrivebord. Designeren bag det danske HANDVÄRK er den kendte TV vært Emil Thorup. Brudstykker af naturen inddrages med den . Det er produsert i børstet og ubehandlet eik som gir treflaten en antikk finish. Mål:Lengde 1cm Bredde cm Høyde 76 . Det er imidlertid ikke sånn at skrivebordet og kontorstolen har møtt sin sikre dø neida! Eksklusivt skriveunderlag i skinn fra Ralph Lauren.


Liste på alt eksklusivt skrivebord Fra Gadyet. Thuka Kids høyseng med sofa, skrivebord og reol natur/blå. Delta X skrivebord er et eksklusivt bord fra Dencon.


Eksklusivt skrivebord med skuff til oppbevaring. Mål: L 1x B x H cm Materiale: Rustfritt polert stål, mdf, brunsort tre. Genese design skrivebord designet af Morten Voss og Christian Hedlund i samarbejde. Det giver et meget eksklusivt og roligt udtryk i den samlede indretning.


De skaper et eksklusivt uttrykk som sammen med den karakteristiske logotypen som pryder fronten, sender tankene til 50- og 60-tallets retrostil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.