torsdag 7. februar 2019

Duravit badekar

Design ditt eget drømmebad. Selskapet er i dag en ledende leverandør av høykvalitets sanitærporselen, badekar og baderomsmøbler. Stilrent design fra den tyske produsenten Duravit.


Du kan forvandle dit eget badeværelse til din helt egen wellness-oase med et badekar fra Duravit. Badekaret er lagerført i størrelsene 160×og 170×cm. Man kan også få vannpåfylling via overløp til dette badekaret (kjøpes i tillegg), se tilhørende produkter under for mer info.

Vi anbefaler å benytte . Norges største VVS forhandler på nettet! Elegant badekar, designet av Phillipe Starck. Mulighet for tilkjøp av paneler og spasystem i forskjellige varianter. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.


Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Badekar i rektangulær form med ryggstøtte i hver ende. For innmuring og med midstilt avløp. Brukt til et barn i under et år.

Selges grunnet bytte til annet badekar. Kun seriøse henvendelser! Med ryggdtøtte og overløp. Vi skal ha oss et helt enkelt innebygd badekar i akryl.


Det er mange på markedet og vi lurer på om det er kvalitetsforskjell på disse? Skjønner at porene har litt å si, men dette står det ikke så mye om i produktspesifiseringen. Eller er det noen der ute som har akryl som de er . Duravit Starck badekar, for indbygning eller panel. Er du på udkig efter et stilfuldt badekar fra Duravit? God kvalitet til lave priser!


Servant, slipt underkant. Flere produkter i samme serie. Klik her og find den bedste pris nu! Av- og overløpssett, krom. Av-og overløpssett Quadroval, krom.


Badekar Starck Dette badekaret med en behagelig ryggstøtte er designet av popstjernen innen design: Philippe Starck. Møbelpanel til 2nd Floor badekar (med ramme for møbelpanel) Farge og versjon er illusterert på bilder. DURAVIT feste for badekar.


Logg inn for å se pris og saldo informasjon for hovedlager.

Vis erstatningsartikkel. Avrundet til hel forpakning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.