fredag 15. februar 2019

Byggesøknad garasje

Hvilke vedlegg er aktuelle i en byggesøknad for garasje? Hva skal være med i din byggesøknad garasje? Vi kan hjelpe deg med innhold og utforming av din byggesøknad garasje.

Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Denne type garasje kan du som privatperson IKKE søke om å bygge. Søkna prosjektering, utførelse og kontroll av planlagt byggetiltak skal . Nye regler for bygging av garasje gjør at du kanskje ikke trenger å søke.

Du kan bygge garasje på inntil kvadratmeter uten å sende søknad til kommunen eller varsle naboen. Muligheter for å bygge en ny garasje på en enkel måte er alltid. Felle: Dette spørsmålet vil stoppe mange som ønsker å bygge uten søknad. Informasjonen på denne siden er tilpasset søknad om tiltak uten ansvarsrett, dvs. Bygge garasje, uthus, bod eller lignende.


Se om du kan sende inn søknad på egen hånd:. Utfylling av byggesøknader for private og profesjonelle aktører. Norsk Bygningsrådgivning håndterer søknader for deg som skal bygge garasje like . Det vil bli mulig å bygge garasje eller uthus på inntil kvadratmeter uten å sende søknad til kommune eller varsle naboer. For de litt større tiltakene man kan bygge uten å søke f. Veileder for tiltak du kan oppføre uten søknad og tillatelse.


Her er det verken krav om søknad eller byggemelding. PBL § 20-4); Tiltak som du trenger å søke om, og som krever at søkna prosjektering. Tiltak uten ansvarsrett kan for eksempel være tilbygg, garasje og andre . I disse tilfellene kan tiltakshaver selv sende søknad til kommunen, og utføre. Garasjer og uthus kan godkjennes inntil m fra nabogrense.


En garasje er et rom/en konstruksjon til å sette kjøretøy i. Går du med planer om å bygge garasje eller carport? Den tar for seg ulike former for byggesøkna forholdet til reguleringsplaner og til andre . Hva som kreves av dokumenter i din byggesak garasje avhenger blant annet av størrelsen på garasjen. Vi hjelper deg med utforming av din byggesøknad . Det vil si at da kan du sette opp mindre byggverk, som garasje og andre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.