tirsdag 5. februar 2019

Brolikeretter

Bridge Rectifier Diodes at Farnell element14. Competitive prices from the leading Bridge Rectifier Diodes distributor. Med en likeretter menes enten et apparat som omformer vekselspenning til likespenning, eller en elektrisk komponent som i all hovedsak kan lede elektrisk .

The product Brolikeretter, trefaset 16V A with article number 170003is no longer stocked and only available while stocks last. En bro likeretter er en vanlig del av de strømforsyningene. Det er en bro-lignende oppsett med fire diodene som gir samme polaritet utgangsspenning enten . I tillegg er det tatt inn stoff som beskriver generatoren og brolikeretteren.


Stoffet er forsøkt holdt på et grunnleggende nivå . Denne brolikeretteren produserer bølger med likespenning for hver periode av vekselspenninga. Hvis det ikke er praktisk å hente ut separate halvbølger med motsatt polaritet fra en strømforsyning, kan man bruke en brolikeretter. Likeretterkoblingen i oppgave gjør ikke optimal bruk av vekselspenningskilden.


For å legge varer i handlekurven, må det være en gul menylinje.

Slik tester en bro likeretter Bro likerettere brukes til å konvertere strøm fra stikkontakten i DC strøm; likerettere er vanlig i forbrukerelektronikk som krever . Vi sender ordren din samme dag som du bestiller! Vac til brolikeretter , + og - på likeretteren til spolen på rele, og en passende elektrolyttkondensator i . Gitt den viste trefase hel styrte brolikeretter. Glattespolen L er stor slik at ~ ~ konstant over en periode. I denne opplæringen vil bli forklart steg for steg hvordan du foretar en full bro likeretter. En av de viktigste fordelene med denne enheter er muligheten for å ha . Handle trygt på evig deler for kvalitet og ekte diode bro likeretter med mest konkurransedyktige prisen.


Vi tilbyr OEM diode bro likeretter erstatning og god . A C sveisere bruke en transformator og bro likeretter for å skape en høy -aktuell DC krets som brukes til å sveise metaller. Leter du etter billige DIY-deler på nett? Leshan del Electronics co, Lt stiftet i 200 er en profesjonell produsent av halvleder silisium bro likeretter. Vårt firma, dekker 70kvadratmeter lan .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.