onsdag 6. februar 2019

Blank maling

Bruk høyere glansgrad på list og dør, mattere maling på . Fargene forandrer seg med glansen, akkurat slik de gjør med lyset. I de fleste tilfeller blir en glansfull farge dypere og mørkere enn en matt, . Et nymalt hus er ikke lenger ensbetydende med skinnende blankt. Matt maling demper og skjuler også ujevnheter bedre enn blank maling.


Matt er å foretrekke til bruk i tak, mens silkematt har vært mye brukt på vegger.

Mengden maling du trenger avhenger av underlag. Vanntynnet svanemerket oljemaling for innendørs treverk. Hvis du maler to stoler blå, én med matt og én med blank maling , så vil du . Du kan gjøre mye med et par strøk maling. Vi anbefaler derfor at du går for en blank eller halvblank maling , og dette er også . Som hovedregel når du skal velge glansgra i forhold til praktiske hensyn: Blank maling er lettere å rengjøre enn matt.


Slik-maler-du-paneltak. Vet du for eksempel når du bør bruke blank , og når matt passer best? Det er ofte vanlig at .

Med riktig verktøy og maling av god kvalitet får du resultat som fint kan måle. Skal male kjøkkenet i en cafe lattè farge. Har et STORT kjøkken med kremfarget kjøkken innredning. Mood Professional Finish er en halvblank maling til dør, list, tre og panel - og også.


En vannfortynnbar lakkmaling av høy kvalitet. En maling i glans er matt, glans betyr halvmatt og er for eksempel . Bruksområde: Innendørs. Original Blank maling til dør, list og panel 70. Bindemiddel: Akryllateks.


Den kommer virkelig til sin rett på veggen med den Supermatte malingen LADY Pure Color. Hvorfor ikke fremheve detaljene på stoler og . De passer utmerket til maling av dører, lister og møbler innendørs. Velg mellom grunning, halvblank og blank , og flere nyanser. Vet du hvorfor du ikke bør velge blank maling til taket? Her får du ekspertens tips til når du skal velge matt eller blank maling.


Dette er spesielt viktig hvis du velger en blank maling. Malingen har god strekkbarhet . Og det gjør du ved å blande den ut med samme type maling (akryl) i .

Male fargen opp på veggen før du kjøper et helt spann maling. Gir en blank , ekstra robust overflate som er enkel å rengjøre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.