tirsdag 22. januar 2019

Rekkverk stål wire

Vi hjelper til med design og utforming ihh Norske byggeforskrifter. Rekkverket produseres og leveres klar til montering. Våre wiresystem er sertifisert, og wire er .

Per dags dato kan man kun bestille rekkverk med glassfylling av oss. Vi får ofte spørsmål om bruk av rustfrie spiler, eller en type av vaier istedet . Vi fører kvalitets rekkverk og gelender i stål med glass, rør eller wire for innendørs og utendørs bruk. Mulighetene er mange, du må gjerne kontakte oss for råd og .

Rekkverk fra PKS - importør og leverandør av Q-railing rekkverksystemer i rustfritt stål. Vi leverer både deler og komplette rekkverk over hele Norge. Her finner du vært utvalg av rustfrie stålliner. Eksempel på bruksområde: Rigg, stag og rekkverk.


Leddet og vinklet handlist som klarer hellinger fra ° til °. Systemløsninger for innfesting av spiler, rustfrie stålstenger og wire for hellinger. Monteres med presslås eller ståltauklemmer.

Det høres ikke ut som om et wire-rekkverk med stendere på 200cm avstand. Her er det stående stålstenger som har mer styrke i forhold til . Rustfrie-stål-beslag-gallerier-easy-steel-sh. Kampagne Rustfrit gelænder Søborg galleri-norge.


STICK-IT, ferdige deler for rekkverk og områdeavgrensning i rustfritt stål. STICK-IT rekkverk setter du sammen av ferdige deler i rustfritt eller syrefast stål. Fordi rekkverk brukes så ofte, de er magneter for husholdning smuss og skitt. Svette flekker kan vises på rekkverk etter personer med våte, fettete hender gripe . Prøv kabel rekkverk systemer for en diskret utseende, og gir et minimum obstruksjon av ditt syn. Kabel rekkverk bruker 1/tommers diameter rustfritt stålwire . Valgene er mange når det kommer til rekkverk i trapp.


Vi var innom det aller meste: Stålwire, tråder, gitter og glass. Vi har akkurat de samme synspunktene på dette som andre MC-folk - og vi har kontakt med motorsyklister i alle kategorier. Vi tilbyr rekkverk fra Q-railing i rustfritt eller syrefast stål og glassrekkverk som gir en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.