tirsdag 22. januar 2019

Brannslukningsapparat abc

Ulike typer slokkeutstyr Mer om fordeler og ulemper ved ulike typer brannslukningsapparat. Kontroll, ettersyn og vedlikehold av . Vi gir deg en oversikt over ulike typer brannslukningsapparater , og hvordan de. A: For slokking av brann i tre, papir, tekstiler o. Effektklasse: A, B C. Med manometer, overtrykksventil og sprøytemunnstykke.

Alle boligeiere skal ha minst ett brannslukningsapparat i hjemmet. Om apparatet faktisk fungerer, er de fleste av oss antakelig ikke flinke nok til . Egnet for bruk i privatbolig og fritidshus. Slukker A, B og C-klasse branner . Som kan brukes for slokking av nesten alle typer branner.


Pulverapparatet skal snus. Når går en røykvarsler ut på dato og hvordan vet du at brannslukningsapparatet ditt virker? Vi har tidligere vist hvordan du bruker brannslukkingsapparatet riktig.

Her er det nemlig mange som gjør feil. Det er imidlertid få som tenker på . A) - For slokking av brann i tre, papir, tekstiler o. B) - For slokking av brann i brennbare væsker som bensin, . Godkjent brannslukningsapparat klasse ABC. Total brukstid ca sekund. Louis brannslukningsapparat. Nexa kg brannslukningsapparat.


Fakta om brannslukningsapparat. Generelt kan man si at valget. Bufret Lignende Firephant er en verdensnyhet! En svenskdesignet brannslukker som både passer inn i de moderne hjem rent visuelt, og som også tar vare på sikkerheten. Nordic kg brannslukker holder høy kvalitet og er godkjente i henhold til Norske og Europeiske standarder.


Brannslukningsapparat med pulver kan gi forgiftninger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.