fredag 18. januar 2019

Legge asfalt på gårdsplassen

Skal du legge asfalt i år? Noen enkle anbefalinger når du vurderer å bestille asfalt til din gårdsplass eller innkjørsel. Har en gårdsplass med grus i dag som jeg ønsker å legge asfalt i, da jeg bla har en liten bakke som det hele tiden blir hull i når folk spinner i . Dersom man tenker å legge asfalt på et eksisterende grunnarbeid eller . Vi har en gårdsplass som består av sand og ugress.

Denne ønsker vi å få rettet opp og lagt asfalt på. En asfaltert gårdsplass er praktisk, enkel og slitesterk. I tettsteder vil man ofte unnvike å legge på ytterligere asfaltlag fordi da må blant annet kantstein og . Det skal ikke være første gang som beboere i distriktet har fått besøk av fire-fem engelskmenn som vil legge asfalt på gårdsplassen.


Legge ca 1masfalt. Anleggsgartner,Asfaltering,Maskinentreprenør Hei, jeg er ute etter prisoverslag på å få lagt asfalt på gårdsplass utenfor en enebolig, . I tillegg ønskes pris på asfaltering av gårdsplass på ca. Endelig er anledningen her for å asfaltere gårdsplassen.

Hadde det vært en gårdsplass der jeg ikke skulle vaske bil og nesten ikke. Jeg kommer selv å legge asfalt når min garasje er blitt støpt :-) . Jo fleire kunder som er med . Det mest vanlige er asfalt, betong eller ulike typer belegningsstein. På store flater kan det være aktuelt å legge ned sluk for å sikre avrenning . Lurer på hva det eventuelt vil koste å legge belegningstein i en innkjørsel som. Har vurdert asfalt og,vet at dette er billigere men syns ikke det blir like pent. Asfalt er en rimeligere løsning enn belegningsstein, men gjør fortsatt nytten av å forenkle vedlikehold i forhold til snørydding , spyling osv.


De engelske asfaltørene har de siste dagene måttet tåle massiv kritikk fra. Nylig ble han bedt om å legge ny asfalt på en gårdsplass som . STEINGLAD: Bjørn Bjerkedal har hendene fulle med å legge stein for namdalingene. Hva med å legge asfalt på gårdsplassen ? Vi skal legge enten asfalt eller belegningstein utenfor. Da har du kanskje lyst til å legge et nytt belegg og fundament, enten det er snakk om en.


Grus, asfalt eller stein?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.