mandag 28. januar 2019

Hus fra 50 tallet

Hus fra 50 tallet

Hva heter de platene som er kledningen på enkelte hus fra 50. Kjøpe 50-tallshus - hva er potensielle pengesluk? Et kjekt hus er til salgs på et sted vi gjerne vil bo, tomta er stor (ca mål!) og. Huset er fra midt på 50-tallet, og med unntak av et lite påbygg av . Nytt alt utvendig -Nye vinduer -Etterisolere 10cm (fra før) -Nytt decra tak. Har dukket opp et gammelt hus fra 1950-tallet der vi ønsker og bygge og bo:) Perfekt tomt, kjempestor.


Hus fra 50 tallet

MEN, huset er ikke pusset opp på år, . Renovere hus fra 50-tallet - posted in Hus, hage og oppussing: Jeg vurderer å kjøpe et hus fra 1950-tallet som trenger en del renovering. Bloggeren har kjøpt seg et hus fra 1950-tallet på Vestlandet, som skal. Vestlandet, hvor det venter et hus med strandlinje og havutsikt.


Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Gamle hus oppnår høyest kvadratmeterpris. Gjennomsnittsprisen for eneboliger bygget før 19var 36.


Hus fra 50 tallet

Det er gjerne eldre hus som er dårligst isolert. Spesielt boliger bygd før 50-tallet har stort behov for etterisolering og utbedring, sier . Sivilarkitekten rusler en tur fra Vestfjordveien og oppover Fugleveien, og peker ut husene som ble bygget på 1950-tallet. Men et godt og hederlig snekkerhus var det, satt opp på 1950-tallet. Engang for lenge siden ble huset for lite og fikk noen kvadratmeter lagt til . Her ligger eneboliger som representerer de ulike tiårene på 1900-tallet, og du kan følge. Det er gått trekvart år siden de kunne flytte inn i et nyoppusset hus . Et hus fra 195 et arkitektpar og litt tålmodighet.


Det resulterte i årets byggeskikkpris i Porsgrunn. Mange av husene som ble bygget på 1950-tallet, hadde ikke noen form for isolasjon i veggene. På 1960- og 70-tallet ble det vanlig med cm mineralull . Nær Lillesand havn står ”Stians” hus, oppført av en skipsbygger i 185 som.


Hus fra 50 tallet

Alle vinduer som ble satt inn på 50-tallet er skiftet ut med nye, . Renovering av et gammelt tømmerhus krever at man velger rett løsning. Husene på 50-tallet var som regel trehus med stendervegger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.