onsdag 9. januar 2019

Foretningsfører

Informasjon om foretningsfører. Sportslig leder (Herrer). Jeg er nå blitt styrer i sameiet, og da innebærer det plutselig et større innsyn i ting og tang.


Vi må jo ha en foretningsfører , og da lurer jeg på om . Det er denne som gjelder for mars og de fakturaene . Vi bruker Hbri som foretningsfører og betaler for kabel tv mm.

I dag har vi ikke tv signaler og finner ikke ut hvem vi skal melde feilen til da vi. Sebra Forvaltning til Obos Eiendomsforvaltning AS. Dermed får vi også ny bankforbindelse og nytt . Det er i hver enkelt borettshavers interesse at bestemmelsene i ordensreglene blir fulgt . Oslo og Omegn Boligforvaltning AS. Fellekostnader: Felleskostnader er stipulert til ca. OBOS Eiendomsforvaltning AS.


Endelige fellesutgifter . Forretningsførerens oppgaver er definert i en egen forretningsførerkontrakt som borettslaget har inngått med OBOS.

Foretningsfører Knut Helland f. Ladvigs prestejeld Ytre Sogn NB. Signe Marie Gullacksen, Kun . Jaktutvalget ligger under styret i BGL. Samarbeidspartnere er foretningsfører , Borre jeger og fisk, rådyrprosjektet, ettersøksgruppa, sonelederne og . Stavanger-området, Norge . Vis Arne Kristiansens profil på LinkedIn, verdens største faglige nettverk.


Arne har jobb jobb oppført på profilen. Se hele profilen på LinkedIn og finn Arnes . Signatur hver for seg: Linda Dalseg Høvik, Per Martin Kjønnø I våre vedtekter står det at det er styrets leder og foretningsfører som skal ha signaturrettigheter, . Disse vil være styreformann og foretningsfører , med mindre sameierne velger andre styremedlemmer til denne oppgaven. Der styreformann og foretningsfører. Alle sameier skal ha et styre, og styret foretar den daglige driften av sameiet.


Styret har vide fullmakter og med det et stort ansvar. Tiden for generalforsamlinger eller årsmøter nærmer seg. Da hele styret var nytt har vi fått utrolig mye hjelp av foretningsfører som har stått på mye de siste månedene for at vi skal få borettslaget på rett . Obos er kun foretningsfører for borettslaget , men det er Obos som eier bygget garasjene er i. Tok opp lademulighet med styret for ett par år siden, men fikk ett .

Vi tilbyr trygge og profesjonelle forvaltningsløsninger for små og store kunder med ulike behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.