onsdag 9. januar 2019

Flislegger trondheim

Anbudstorget hjelper deg å hente tilbud fra flere samtidig. Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 17.


Ikke nøl med å ta kontakt om du har behov for en Murer eller flislegger. Byggebransjens uropatrulje . Horneberg Bygg har dyktige snekkere, flisleggere og murere.

Skal du renovere badet? En flislegger hjelper deg med å legge fliser raskt og enkelt. Velg hvilket rom som skal oppgraderes og hvilke fliser du ønsker, så gjør fagmannen resten. Legge fliser over kjøkkenbenk? Vi er i dag totalt fast ansatte.


TEMP-TEAM rekruttering og bemanning leier ut arbeidskraft og bistår våre kunder med rekruttering til faste stillinger. Vi har 4- 5medarbeidere utleid til. Vår kontaktinformasjon. Kontakt oss for en prat og hva vi kan gjøre .

I forbindelse med økt oppdragsmengde søker vi etter . Jeg skal totalrenovere et bad på mog trenger rørlegger til å endre på noen rørutsikk, evt flytte litt på rør, flytte en dass og i beste fall . Har en leilighet på Møllenberg, skal legge litt parkett, litt listing, litt fuging og legging av flis i . Murmester og murer – Ranheim. FLISSERVICE AS holder til i Trondheim og utfører alt innen flis og avrettning. Ta kontakt med oss dersom du ønsker en befaring . Flislegger for Jobzone Trondheim Jobzone har en visjon om å være den beste arbeidsgiver i bemanningsbransjen. Alle ledige Flislegger Service jobb i Trondheim kommune. Finn arbeid og stillinger på Careerjet.


Alt innen snekkerarbeiflislegging,parket,panel, gips,sparkling,maling og tapetsering,listverk. Utfører godt arbeid har gode referanser. For vår kunde søker vi: Dreven og nøyaktig flislegger ! I tillegg har vi kontorer i Bergen, Stavanger, Trondheim og Fredrikstad.


Drømmer du om fornying i hjemmet ditt? Rosenborg Malerteam tilbyr gratis befaring i ditt hjem! Modena Fliser Trondheim er en faghandel, der du som kunde skal få svar, og ikke minst hjelp.


Gjennom mange års erfaring har vi unike løsninger til individuelle . Great Artflis Artflis Instagram Image With Flislegger Trondheim.

Amazing With Flislegger Trondheim. Firmaet er i sin helhet eid av de ansatte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.