fredag 11. januar 2019

Eksklusiv parkett

SAGA Exclusive består av et bredt utvalg 1-stavs parkett. BufretLignendeI SAGA Parkettserien finner vi et mangfold av flotte og eksklusive parkettgulv med ulike behandlinger og formater. I tillegg til et meget bredt sortiment har SAGA .

Eik Exclusive Hvitoljet er et lyst gulv med en delikat gråhvit farge/sandaktig farge. Denne lyse fargen gir god romfølelse og et lyst innemiljø. Flotte Gulv AS er Norges ledende leverandør av eksklusive tregulv. Vårt showrom på 3mer lokalisert i Thomas Heftyes gate på Frogner i Oslo, 1meter .

Nordic Flooring er en unik norsk merkevare som selger eksklusiv parkett direkte til forbruker. Eik Plank Exclusive Platinum Grå er sammen med Cordoba våres mest populære gråpigmenterte 1-stavs parkettgulv. Vi har for salg et parti med eksklusiv parkett som ikke var riktig type til vår kunde.


Dette går derfra ut til en redusert pris samlet. Nå vil vi ha eksklusive 1-stavsgulv med brede planker. Det er lenge siden parkett var et luksusgulv tilgjengelig kun for de privilegerte få.

Meget flott og eksklusiv 1-stavs parkett i rotnorsk design, inspirert av det arktiske landskapet. PARKETT TILBUD Utstilling Nordstrandv Oslo Tlf 950631priser ink mva pr 4. Treffteller Handling kr 2tilkommer pr. Elegant og rustik parkett - cm brede bord Wideplank er det bredeste brede innen parkett. Den er eksklusiv og rustikk på samme ti og skiller seg fra all annen . Tarkett eik rustikk er en kjempefin stavs parkett fra Tarkett.


Dette er en meget eksklusiv parkett med hele års garanti. Vi har et bredt spekter av tregulv; fra rimelige lamellparketter til plank og heltre videre til eksklusive mønstergulv der hver stav legges én og én i ønsket . Mose 1-stavs parkettgulv er en eksklusiv parkett som leveres i de fleste sorteringer, farger og med spesial innfarging i standard dimensjonen. Boen Parkett Pure Nordic Eik Nature White Prestige Boen Parkett - Eik Nature. Tepper har ofte eksotiske mønster, mens stoffene har preg av eksklusiv luksus. Romslige soverom med eksklusiv parkett (eik og mm slipelag).


To av soverommene vender mot stille bakgård. I eksklusive Båstad på den svenske sydkysten, er det bygget et boligfelt med flere hus i New England-stil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.