mandag 31. desember 2018

Trinnplater til trapp

Smart måleskinne som fjør utmålingen av de gamle trinnene over til ny trinnplate meget enkel. Alt du trenger for å kle inn, og fornye din gamle trapp. Selv om trinnene på den gamle trappen er uthulede og slitte, kan den komme til å se ut som en ny trapp ved å legge nye trappetrinn oppå de . Nye trinn-plater på lager!


Naturseriens trappetrinn.

Hos MAXBO finner du alt til trapp : loftstrapp, trappetrinn , trappegrind og trappevange. Kjøp på nett eller i butikk. Et annet godt alternativ hvis du ønsker å beholde den gamle trappen , er å legge nye trinnplater. Trinnplater får du i flere ulike materialer, . De bestemte seg for å male den gamle trappen og legge laminat på.


Våre limte trinnplater i helstav i hardtre og furu friskkvist er tilpasset det. La eikeparkett i en 1graders trapp med buet sidevanger og brukte.

Er det noen som har erfaring med montering av trappefornyer, dvs ferdige trinn i eikeparkett som tilpasses egen trapp og limes til eksisterende . Pergo trappebaselaminat. Om trappen knirker noe kan man skru til før montering av trinnplatene , samt at platene vil stive av slik at det erfaringsmessig vil fjerne det meste . Farging og oljing Forvandle en sliten, kjedelig trapp til et møbel. Lagerført GRUNNOLJET EIK mm TRDURI TRTRINNPLATE NES EIK GR.


Møbler og innredninger etc. Furu heltreplater som er limt opp av hele lameller. Gammel trapp blir som ny! Trappen din blir stadig mer slitt med årene. Samtidig har trender ført til at trappen betraktes som en viktig del av hjemmets interiør.


Spar både tid og penger ved å . Tilgjengelig i flere lengder. Modell Ålesun her vist som 180° svingtrapp med tette trinn. Trinnene er innstemt på en side, mens det er underliggende vange på motsatt side.


Jeg lurte på om dere vet om en god måte og forlenge trappetrinn på?

Monter nye, lengre trinnplater på hvert trinn. Enkelte farger og formater kan . U-Tread trinnplate i aluminium for sklisikring av gulv og trapper. Granitt trinn gir et robust utseende til din trapp. Den finnes i ulike størrelser for å passe dine behov.


Steinen er mørk grå, og har en flammet overflate for å unngå . Ved hjelp av trinnplater kan den bli som en ny trapp av eik, valnøtt, lønn eller skifer. Gratis måleskinne til alle som bestiller trappefornyer! Har lyst på en i stål, gjerne med enten sklisikre trinnplater eller .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.