mandag 31. desember 2018

Besparelse varmepumpe

Ut fra disse grove forutsetningene, får man en besparelse på 8. Enova har laget beregninger som viser sannsynlige besparelser med varmepumpe. Disse gir en god pekepinn på hva du kan forvente. En kvalifisert forhandler . Se hvor mye strøm du kan spare med en varmepumpe.

Oppvarming av bolig er blant de største utgiftene for norske husholdninger. En varmepumpe kan gi både store besparelser og et behagelig . Om du vil gjøre noe med strømforbruket ditt i vinter kan en varmepumpe være en god investering. Likevel er de smarte å gjennomføre, hvis målet ditt er å redusere energiutgiftene. Luft-til-luft- varmepumpe.


Det er ikke alle som bør ha luft- varmepumpe. Klimaet der du bor, og hva slags. Billigere strøm reduserer besparelsen.

En oljefyr som er år er det på tide å gjøre noe med. Varmepumper , og da bergvarmepumpe, er etter min mening fremtiden. Stor besparelse på mange måter. For hver kilowattime (kWh) du tilfører en varmepumpe får du tre kilowattimer varme tilbake. Over tid gir dette betydelige besparelser.


Læs mere og prøv varmepumpeberegneren her. For noen vil en varmepumpe være ganske lønnsomt, men det er ikke sikkert svaret er. Wh vil det gi en besparelse på 3. Ved å investere i en varmepumpe får du topp komfort hele året, lunt og godt om vinteren svalt om sommeren, samtidig som strømregning blir mye lavere. Prøv vår kalkulator for energi besparelse. Spar penger med en varmepumpe fra Varme Consult AS.


Hvilken energikilde har du i dag? Den er udregnet ved at dividere den årlige besparelse op i prisen på. Jordvarme og luft til vand- varmepumpen udnytter også en naturlig og . Luft til vann varmepumpe kan du gjøre ytterligere besparelser og du øker komforten betraktelig.


Få en enda høyere besparelse enn luft til luft varmepumper.

Selv vår billigste varmepumpe kan bidra til betydelige besparelser av oppvarmingskostnadene. Med Klarna månedsbetaling på så lite som 7NOK vil det for . Dette har jeg forsøkt å beregne etter å ha driftet min AlphaInnotec WZS80H i litt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.