fredag 28. desember 2018

Sittebadekar med dusj

For personer med bevegelseshemninger kan ofte et vanlig badekar være vanskelig å komme inn og ut av. Da kan våre komfortable badekar med dør være . Et sittebadekar er perfekt for deg som for eksempel har små barn eller hund.

Gustavsbergs sittebadekar i titanlegert kvalitetsstål har lang levetid. Med en lenged på beskjedne 1cm og en bredde på cm, tar sittebadekaret fra Svedbergs ikke stort mer plass enn en dusj. Vi ser etter et utrolig stilig dusjkabinett eller et liiite badekar.


Kjøp Gustavsberg sittebadekar med helfrontstativ 10fra Gustavsberg til kr 54i nettbutikken.

Utmerket for folk som er dårlig til beins. Formpresset plate med emaljert overflate. Ergonomisk utformet og godt avveid sitteflate for best mulig komfort og enklere inn- og utstigning. Dusjvegg for badekar kan bestilles i tillegg, se tilbehør.


Vi har både boblekar og dusj å karet blir flittig brukt til jenta på år å. Vi har et sittebadekar, altså et lite badekar, men som man også kan stå . Inkl helfrontstativ med en front og en gavl, bunnventil og avløpsrør. Antiskli klister som bidra til å hindre at du sklir på et bad eller dusj.

Sittebadekar Bathlife Ideal Frittstående Hvit. Svedbergs Sittebadekar 1x cm, med frontpanel - Miniatyrbilde #Svedbergs Sittebadekar 1x cm, med frontpanel - Miniatyrbilde #2. Parker er et høyderegulerbart tilbakelent sittebadekar som er utformet for å gi. Sittebadekaret måler 1x cm og har en innvendig dybde på cm til ståflaten. Inklusiv frontstativ som også fungerer som . Frittstående sittebadekar - posted in Hus, hage og oppussing: Er det.


Badet har linoleumsgulv, sittebadekar med dusj, gulvmontert toalett og servantinnredning med under- og overskap. Explore Sittebadekar Me Search, and more! ETL Certified (US Canada electrical safety) Whirlpool Bath .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.