fredag 28. desember 2018

Foringer dør

Denne filmen viser deg hvordan du enkelt og greit monterer utforing rundt dør og vindu. Innvendig listverk i heltre leveres hovedsakelig i furu. Eik og annet løvtre brukes gjerne til fotlister og feielister i ferdig lakkert utførelse.

Leter du etter informasjon om hvordan du best monterer foringer i dør og vindu? Trykk på lenken over for Snekkerens Beste Tips for montering . Har du tenkt til å skifte vinduene på huset? Hos MAXBO finner du alt det du trenger - både foringer og vindusbrett.

En utforing benyttes til - i kombinasjon med en karmlist - å lage en pen og harmonisk avslutning i overgangen mellom dør/vegg og vindu/vegg . Popularitet, Navn (A-Å), Navn (Å-A), Pris (stigende), Pris (synkende). Har revet av listverk og foringer på dører og vinduer som var limt fast. Hvis du ønsker at foringer skal være mulig å fjerne uten å ødelegge . Har kjøpt ny dør og karm, og det viser seg at vi må ha noe foringer imellom karmen. Her finner du til enhver tid oppdatert varekatalog og tilgjengelighet på alle våre foringer.


Du finner også alle de ulike variantene av våre foringer i oversikten. Her er noen tips og råd å følge hvis du har tenkt å sette inn dør selv. Ta bort lister og foringer på døren for å finne riktige mål. VIDEO: Til en nymontert dør hører det nye lister.


Problemet her er at karmen er smalere enn veggen er tykk. Derfor må det lages en såkalt utforing, som . Vi har utforinger fra 20mm bredde og opp til 600mm på lager. Vi kan produsere dørsett av alle foringer til alle dørstørrelser.


Husk at den siden/kanten av rammen uten spor skal ligge i flukt med veggen, slik at du på spor-siden kan få lagt inn fôringer der hvor veggen er . Dobbeltsidig tape, Spikerputer for list og foringer til dør og vinduskarmer, Blister-pakker, Nylonforsterket plast med stålstifter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.