fredag 14. desember 2018

Oljet parkett vedlikehold

Det er viktig å pleie gulvets oljede overflate regelmessig. Live Natural er den oljede overflaten fra BOEN. Vi anbefaler et strøk BOEN Freshen Up før .

Et oljet eller hvitoljet parkettgulv må pleies jevnlig. Det er mulig å pleie gulvet med hardvoksolje og det er noen fordeler med å velge nettopp . Et oljet eller hvitoljet parkettgulv er grunnoljet på fabrikk. Har du et oljet parkettgulv er fornyingsjobben enkel, men et lakket kan være mer jobbkrevende.

Er treet blitt skittent eller du føler behov for å friske litt opp vasker du med mopp eller gulvklut oppvridd. BOEN gulv, enten behandlet med lakk eller olje, har en overflate som beskytter gulvet mot skader. Over tid bør denne overflaten rengjøres og vedlikeholdes på en jevnlig basis. Dørmatter hjelper til å unngå småskader i parketten. Vi får ofte spørsmål fra kunder om hvilke overflatebehandling man bør velge på parketten og mange vegrer seg for å velge oljet gulv p. Mange foretrekker oljete gulv for den varme overflaten, og det er enkelt å reparere skader.


Parkett kan holde seg fint i år med riktig bruk og vedlikehold. I dag velger mange enten en mattlakkert overflate, eller en oljet overflate, .

Men det krever mer vedlikehold enn et lakket gulv. Hvor ofte må man olje parketten for at den skal holde seg pen da? Når gulvet på et senere tidspunkt skal etterbehandles anbefales Tripp - Trapp gulvpleieprodukter både til rengjøring, beskyttelse og vedlikehold.


Oversikt over ulike overflatebehandlinger av produkter fra Boen Parkett. BOEN Polish Matt til vedlikehold av mattlakkerte gulv. Parkett i mm, mm og mm er limt sammen av sjikt, hvor underlaget er. For regelmessig vedlikehold av fargebehandlet oljet gulv anvendes BOEN Oil . Vedlikehold: På et oljet tregulv med vanlig slitasje må du regne med å legge et tynt. Noen råd for vask og vedlikehold av parkettgulvet.


Det er viktig å pleie oljet gulv regelmessig. Blir det fort skittent, og krever det mye vedlikehold? Vi har hatt både oljet parkett, lakket parket, og malt parkett.


Denne dokumentasjonen gjelder for BerryAlloc Parkett. Oljet parkett krever regelmessig og spesialtilpasset vedlikehold. Oljete og lakkete gulv har ulike egenskaper og forskjellige krav til vedlikehold. Vi har spurt servicesjef Leif Gustavsen hos Tarkett AS om hva .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.