mandag 24. desember 2018

Olje betong

Flaten må være ren, tørr og fri for oljestoffer. Skitne flater rengjøres med Butinox Kraftvask. Hvordan behandle ulike underlag. Også betong kan behandles med olje.


Vi anbefaler å olje betong med Liberon Finishing oil, som er en kvalitetsolje basert på kinesisk treolje og tilsatt tørrstoff. Oljen vil trekke godt ned i betongen, fylle .

Hvis det kun er for å hindre støv i noen måneder til du legger parkett ell. Oljer kan i tillegg tette betong mot vann, binde støv på betonggulv og. Betongmaling til faste lave priser. Trenger ned i betongen og gir en støvfri, slett, slitesterk og elastisk flate som fukt kan slippe gjennom.


Forebygger krympesprekker ved støping av betong. Blir rar i knollen bare du ser på beholderen, så olje burde ikke være noe. Det er morsomt å støpe med farget betong.


Du kan behandle den rå betongoverflaten med olje eller lakk. Begge deler vil gjøre .

Egenskaper og fordeler. Den reduserer støvdannelse, gir en beskyttende hinne og forenkler rengjøring. Kan også benyttes til maling av tak og vegger av puss og betong. Kan benyttes som sealer på gipsplater. Til støvbinding og en klar behandling av betonggulv.


ANgående det med å fjerne olje fra asfalten så bruk hvertfall ikke Whitespirit til det. Whitespirit vil nok greit løse opp olja så man får det litt reinere, men problemet . Har flere små flekker . Hele Norges nettbutikk for maling. Kjøp maling og utstyr og få levert hjem til deg, vi leverer til hele landet.


TRESTJERNER BETONGOLJE 3L. Ferdige former klare for støping. Dette er en meget hard betong som krever mye arbeid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.