fredag 21. desember 2018

Innrede lite toalett

Har du et lite bad og trenger inspirasjon til innredning av det? I små rom gjelder det å utnytte plassen. I dag finnes mange smarte. Innredning av et lite bad - tenk på dette.


Bare fordi badet er lite i kvadratmeter, så betyr det ikke at funksjon, oppbevaring eller stemningen behøver å bli lidende.

Effektive og budsjettvennlige møbler som egner seg for små bad. Kjøkkenet er lite , men med god ordenssans blir det oversiktlig og fint. Hege er opptatt av å innrede med ting med mening.


Få inspirasjon og gode tips til innredningen av små bad her i inspirasjonsrommet. Mangler du inspirasjon til hvordan du kan innrede et lite bad? Her finner du tips til hvordan du kan utnytte plassen og få rommet til å virke større.


Jeg har kjøpt meg leilighet i en blokk, i min leilighet er det som i mange andre leiligheter et ba og et seperat toalett.

Her får du utrolig mye inspirasjon fra hele idéer for små baderom. Et baderom skal gjerne romme mye - innredning , servant, dusj, toalett og vaskemaskin. Det rommet er veldig lite. Med lite plass kan du stå overfor en utfordring, men med smarte og. Om du skal innrede et lite ba burde du begynne å tenke på hva du trenger å oppbevare på rommet.


Når du har begrenset med plass, må du . Er det knapt med plassen på ditt bad? Ja, så kan man ikke bare velge en hvilken som helst vask, eller et hvilket som helst toalett. Få god plass på et lite bad. Tenk minimalt når du innreder det lille badet. Her er løsningene og produktene som fungerer.


Når man innreder et lite bad gjelder det å utnytte arealet på best mulig måte. Ledig plass over toalettet kan utnyttes til hyller eller skap. På gjestetoalettet kan du virkelig slå ut håret.


Rommet brukes gjerne lite , og for å imponere på gjestene kan du innrede det dristigere enn du . På grunn av den ofte begrensede plass blir mange gjestetoalett og.

Med riktig innredning og passende produkter er det ofte mulig å gjennomføre dine ideer .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.