fredag 21. desember 2018

Foldeporter

Vi leverer foldeporter fra Reco, som er kjent for et flexibelt design og en flott finish. Reco porten har standardfarger, men man kan også få tilpasset fargen i ønskelig RAL-farge. Driftsikre og effektive foldeporter med lave vedlikeholdskostnader fra Norport. Beslagene er kraftige, finishen er av høy kvalitet og konstruksjonen er robust med få bevegelige deler.


Verdifulle egenskaper som legger til rette for lang levetid med et minimum av vedlikehold.

Utførelse EABs foldeporter er rammebygd av sveisede, varmforsinkede stålprofiler som tåler tøffe tak og som kan rettes ut. Prido har Sveriges mestselgende foldeporter ! Foldeporter som skiller seg ut kvalitetsmessig i markedet. Den siste finish som gjør disse portene eksepsjonell holdbare.


Når man skal velge foldeport , diskuterer man ofte fordelene og ulempene ved rammebygde porter og sandwichporter. Noe man ofte tar hensyn til under planleggingen, er hvilken type eiendom og hvilket . La oss få presentere neste generasjon foldeporter fra RECO DOOR. Reco Duo foldeport er konstruert og utviklet i sandwichkonstruksjon med innebygd ramme for å gi den styrke og god holdbarhet.

Konstruksjonen garanterer et svært økonomisk og miljøvennlig alternativ, med lave vedlikeholdskostnader og store . Design og finish i toppklasse. Jo bredere åpning, desto fler seksjoner. Spesielt egnet for landbruk og industri. Vi oppfordrer våre kunder til å . Visse bygninger krever en port av en annen klasse. Bygg der aspektene design, funksjon og økonomi er like viktige.


Ecolid - økonomisk og miljøvennlig. Alltid høy kvalitet , rask levering og rett pris. Programmet til Teckentrup foldeporter er kompakt og systematisk avstemt på hverandre og kan tilpasses de individuelle driftsmessige krav.


Vi lar deg virkelig designe din egen port, med muligheter til å variere størrelse, antall seksjoner og mer! FOLDEporter , altså med vertikal åpning, framfor vanlige leddheiseporter i garasjen. MEN - jeg finner ingen som har noe sånt for konsumentmarkedet. Besøk vår nettside for mer informasjon. Det er ikke uten grunn at dette har vært førstevalg for landbruk og maskinentreprenører, i mange tiår.


Det føles sikkert ofte som om man må gi avkall på det ene eller det andre når man skal velge.

Recoporten tilpasses individuelt til funksjonelt bruk i lager- og industrilokaler, garasjeanlegg og tilsvarende hvor det ønskes en . Portens ekstremt solide .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.