mandag 17. desember 2018

Hyller til baderom

BufretLignendePå et bad er det praktisk med gode løsninger for oppbevaring. Hos Comfort finner du et bredt utvalg av hyller, kroker, krokrekker og stativer til badet. Stonearth mini cm vegghengt hylle i eik heltre.

Vedum Flow Hylle 50/75/1cm, hvit/sort/ask/valgfri farge. Søk blant de mange forskjellige hyllene til baderommet her. Om det enten skal være krom eller glass, .

Shop Hyller og oppbevaring hos Ellos til bra priser. Velg blant sesongens Hyller og oppbevaring i mange ulike modeller. Overskap til bad med reol og hyller til oppbevaring.


Baderomsmøbelet Bright med åpen hylle passer fint til oppbevaring av feks. Baderominspirasjon - Klassisk baderom - Bright - glatt hvit. Det store speilet er også spesialtilpasset og gir en større romfølelse.


NY VRI: Her har beboeren brukt en ivar hylle til å . Dermed fikk hun nytt bad for rundt 6kroner – og jobben tok bare to timer. Nytt gulv, vask og dekorative hyller gjorde underverker for det mørke badet i .

I tillegg er det rimelig å lage hyller av fliser du har til overs. Hjørnehylle som øker oppbevaringsmulighetene på badet. Linn Bad AS kan tilby en komplett kolleksjon med de krav til kvalitet du kan forvente av et moderne – og norskprodusert baderomsmøbel. Bokser, hyller, kroker og kurv; det skal være lekkert når du holder orden på badet. Planlegg garderoben og velg blant elegante skyvedører, garderobeskap med ferdig innredning, samt oppheng, hyller og diverse oppbevaring.


DESIGNSAMARBEID HYLLER SKANDINAVISK FORMGIVNING bilde. Valgfriheten i serien gjør det enkelt å finne en kombinasjon som passer ditt bad. Strømuttak for ἀeksibel plassering, for eksempel i skap og under hyller. Kartlegginga indikerer at mange bad i sjukeheimar ikkje legg til rette for mest mogeleg sjølvhjelp, fordi WC ikkje kan høgdejusterast, fordi støpsel, skap, hyller, . Jeg skal henge opp et skap på badet, og er veldig usikker på hvordan jeg .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.