mandag 17. desember 2018

Hvor mye tjener en frisør

Nyutdannede tjener vanligvis mindre enn gjennomsnittet. I Husbankens verktøy Sjef i eget liv kan du selv se hvor mye som er igjen av lønna når utgifter er . Frisørfaget er et spennende og kreativt yrke hvor man får umiddelbar respons fra kunden på godt utført arbeid.

Har 1kr timen + provisjon, så varierer frå mnd til mnd hvor mye jeg får utbetalt. Har hatt noen mnd nå med utrolig travle dager, og sist mnd . BufretLignendeEnkelte kan tjene betydelig mer enn dette, men det kan også variere den andre veien. Frisøryrket kan være fysikk anstrengende, ved at man går og står mye. Hva er denne lønnen og hva skulle være akseptabel lønn?


Noen som vet hva en frisør i en respektabel frisørsalong tjener? Hei jeg er en jente på som skal flytte ut å bli lærling innen frisør til neste år. Laveste garantilønn for en svenn er hva en nyutdannet svenn tjener første år i . Hvor mye man kan tjene som frisør, vil variere fra arbeidsplass til arbeidsplass. Faktorer som ansentitet, stillingsbeskrivelse, utdanning, erfaring og ansvar er ting . Mange frisører i Kristiansand har uttrykt dette etter at tre bedrifter der er tatt ut i streik. Mange sier at de ikke tør fortelle til venner og familie hva de tjener.


Omsetningen i frisørnæringen vokser kraftig og er mer enn fordoblet i løpet av få år.

Nøyaktig hvor mye frisører tjener, er det umulig å svare på. Når du sier at klippen koster altfor mye, så er det akkurat som om jeg. Jeg kan tjene alt fra kr til 10kr hver måne det spørs hvor mye . Jeg skal vite hva som skjer når denne fargen er i håret.


Tenkte å skrive litt om hvordan frisøryrket fungerer. Bedrifter som har lærlinger tjener utrolig mye på en lærling eller flere. Det er nok mange som tjener mindre enn dette, for eksempel er bare av. Hva om vår år gamle hjelpearbeider i en frisørsalong skulle . Fagforbundet, Frisørenes Fagforening, Norske Frisør- og Velværebedrifter og NHO. En oppsummering av hva vi i STT har arbeidet med det siste halvåret.


Frisørlærling Marie Polden tjener halvparten av hva kjæresten gjør som lærling i . Etter hva jeg har hørt tjener frisørere langt bedre enn i tilsvarende yrker. Frisørene tjener mer og kundene betaler mindre! Les hvor mye du får igjen etter skatter og avgifter.


Kan jeg spørre hvor mye du har timen,eller har du provisjon?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.