tirsdag 25. desember 2018

Gulv teknikk as

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og . Kontaktinformasjon for Gulv-Teknikk AS Heimdal, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Regnskapstall for GULV-TEKNIKK AS(994353470) på EBedrift.

Postadresse, Postboks 1Heimdal, 7473 . Gulv-teknikk AS har besøksadresse Heggstadmoen 47a, 70Heimdal og postadresse Postboks 1Heimdal, 74Trondheim. See who you know at Gulv-Teknikk AS, leverage your professional network, and get hired. Klikk på lenken for å lese mer om Gulv-Teknikk AS.

Velkommen Vi er et firma som satser på levere komplette gulv innen betong og toppbelegg. Samt alt innen betongrehabilitering og betongstøping. Gulv-teknikk as holder til i Industriveien i HEIMDAL. De driver innen Annen spesialisert bygge- og anleggsvirksomhet.


Kart, kontakt og mer informasjon på Pages24. Bedriften Gulv-Teknikk AS i Trondheim i Trondheim kommune driver innen bransjen bygg. Gulv-teknikk AS - Velkommen til Gulv-Teknikk As sin+ side Litt om oss: Vi er et firma som satser på å levere komplette gulv innen . Vi er et firma som satser på levere komplette gulv innen betong og toppbelegg.


Samt alt innen betong-rehabilitering og betongstøping.

Hvordan få best mulig utbytte av KarriereStart. Opprett en profil og et medlemskap, og du kan markedsføre deg som kandidat, . Gulv-Teknikk AS er en bedrift i Heimdal, Sør-Trøndelag i bransjer Bygg og anlegg. Vi er spesielt flinke på gulv og utfører gulvavretting, betongsliping, epoxy- og akrylbelegg. Firmaet har en meget stabil arbeidsstokk med lang erfaring.


Gulv-Teknikk AS Forretningsområdet er Betongarbei Betongvedlikehol Gulvbelegg, Vedlikehol Industrigulv, Flislegging, Gulvsliping, Gulvbearbeiding, . Gulv-Teknikk AS holder til på besøksadressen Industriveien 4 70Heimdal. Gulv-Teknikk i Heimdal, anmeldelser skrevet av ekte mennesker. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i og . Firmaet hovedsatsing er å være totalleverandør innen gulv for små og store. GULV-TEKNIKK AS Telefon: 476255Faks: Postadresse: Postboks 143. Heimdal, 74TRONDHEIM Besøksadresse: Industriveien 4 70HEIMDAL . Gulv-Teknikk AS, INDUSTRIVEIEN D i Heimdal, Telefon 45med Kjøreanvisninger.


Sør-Trøndelag: Gulv-Teknikk AS; M M Mote Kristiansund AS; Røros Salgsservice AS. Vårt hovedprodukt er PULASTIC sportsgulvsystem for spesial- og flerbrukshaller. Vi leverer også spesialbelegg for trim- og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.