tirsdag 25. desember 2018

Fliser til gulv

Mange velger flis som alternativ til andre materialer på gulvet. En gulvflis er et slitesterkt, holdbart og hygienisk valg, både i hjemmet, i industri og på kontoret. VIDEO: I dette prosjektet vil flisleggeren legge et flott flisgulv i et kjellerrom.


Teknikkene og arbeidsprinsippene er de samme som hvis du skal legge flis på et. Førsteklasses fliser til markedets laveste priser.

Her kan du se hvor enkelt det er å legge fliser på gulv i tørre rom. Se også egen film om fuging av fliser. God kvalitet til den rigtige pris. Hos Flisekompaniet finner du Norges største lagerførte utvalg av fliser og naturstein i alle prisklasser. I vårt store sortiment finner du mange varianter og . Det første du skal tenke på når du skal velge flis , er selvsagt hvor flisene skal legges.


Er det gulv eller vegger som skal flislegges?

Det er griselekkert med fliser. Men er du blant dem som tilbringer mye tid foran grytene, bør du vurdere et mykere gulv. Når man skal velge gulvfliser bad er det viktig å bruke litt tid og tenke seg godt om.


I nettbutikken til Byggmax kan du kikke på produktene når du måtte ønske det, . Få gode rå inspirasjon og interiørtips til bruk av baderomsfliser, kjøkkenfliser og utendørsfliser. Kjøkkenet, entréen, vaskerommet og terrassen er andre plasser . Det viktigste er et godt underlag, helst betong. Fliser er et slitesterkt og trygt valg. Hvordan legge store fliser på badet og få riktig fall mot sluk.


I Norge har for eksempel 20xfliser på gulv vært svært vanlig og det har vært et typisk norsk . Tilgjengelig i butikker. FLIS STONEWORK PK 10XANTHR XXM2. Steintyper med unik slitestyrke og egnet for fliser til gulv.


Her kombinerer du det eksklusive med det funksjonelle. Det klassiske, tidløse med det moderne. Det valget du tar, om det er store eller små fliser , bør være et resultat av en overveielse.

Ofte har man da også samme fliser på gulv og vegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.