fredag 14. desember 2018

Gjesterom inspirasjon

Her er vakre og inspirerende soverom fra BoligPluss-leserne! Se hvordan eierne fikk et trivelig gjesterom kombinert med praktisk kontor. Meld deg på vårt nyhetsbrev for litt ekstra inspirasjon i hverdagen.

La deg inspirere av hvordan de har klart å kombinere stil og kos i disse sju. Den minimalistiske, fargeløse trenden vi har sett i mange år er definitivt på vei ut, og vi er langt sprekere i interiørvalgene våre. Velg blant svale, varme, maskuline og kontrastfylte farger.

Uansett hva du velger skal interiøret stemme med din personlighet og det uttrykket du . Barnerom og soverom - få nyttige rå tips og inspirerende artikler, for eksempel om hvordan du pusser opp barnerommet eller lager sengegavl til soverom. Du får nye ideer og inspirasjon hver uke. Fikk du med deg vår IKEA-inspirert pepperkakekreasjon?


Se hvor eksotisk dette gjesterommet ble etter forvandlingen! Med inspirasjon fra Østens mystikk ble et hvitt og kjedelig arbeidsrom omgjort til et eksotisk .

Jeg har endel thuja smaragd og thuja brabant i hagen, og har noen tips: - Smaragden er definitivt finest, så jeg vil anbefale den hvis dere har . Nå er endelig helgen her og samboeren er på vei hjem fra jobb! Er merkelig hvor stille det blir når man er alene hjemme en uke, selv om jeg . Inspirasjon Gjesterom ~ Ronstrand ungdomsrom inspirasjon. Jeg lurer på om taket også er malt i fargen letthet?


Vi ble inspirert av natur og nærhet til skogen, samtidig som vi kikket litt på elementer i hytten. Innbydende og lekkert gjesterom i lyse toner. Ronstrand møbler til kjøkken stue soverom og mer ikea. Har du planer om å innrede eller pusse opp et barnerom? Da har vi samlet lekre bilder av forskjellige barnerom – både for jenter og gutter.


Inger Beate Hemsborg (34) er en av interiørbloggerne KK. Greit med litt inspirasjon før man kjører på!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.