tirsdag 4. desember 2018

Bosch verktøy barn

Bosch BOSCH verktøybelte med Ixolino elektrisk skrutrekker. Verktøykoffert i tre - deler - med ekte verktøy for barn. Bosch batteridrevet skrutrekker i plastkoffert. Leter du etter morsomme puslespill i tre til barna?


BOSCH arbeidsbenk Uunværlig for alle blivende gjør det selv-eksperter. Her finner du leke verktøy i plast så vel som skikkelig verktøy laget for små. Finn og kjøp Bosch Leker på Kelkoo Norge.

Finn Bosch Leker online og sammenlign priser når du handler Bosch Leker. Bosch står for pålitelige, slitesterke produkter og har alltid vært synonymt med praktisk teknikk. I Lekmers leketøysbutikk online kan den hendige lille snekkeren .

Et supert verktøybelte til barna fra merket Bosch. Verktøybeltet er utstyrt med batteridrevet drill, hammer, skrutrekker, skitfnøkkel, tang og sag. Hos oss finner du et stort utvalg av lekeverktøy til barn som liker å hamre og skru! På Jollyroom finner du et stort utvalg av Bosch verktøyleker for barn. Bosch kombinerer kvalitet og innovasjon i alt fra kjøretøyutstyr og elektrisk verktøy til . En kjempetøff verktøykasse fra Bosch som passer perfekt til den lile.


Her er det bare for barnet å hamre, snikre og skru sammen hva det måtte være. Bosch verktøybelte kan brukes til utkledning eller lek. Beltet inneholder: drill (på batteri), sag, skiftenøkkel, skrutrekker og hammer.


Barn vet nesten ikke noe morsommere enn å bli kjent med de voksnes verden. Det er lett som bare det med det pedagogiske lekeverktøyprogrammet Bosch . Begge er batteridrevne og har morsomme lydeffekter. BOSCH stort verktøysett Med dette store verktøysettet fra Bosch kan du fikse en masse gjør det selv-oppgaver som en ekte hobbyhåndverker. Varenr: 027500900 Produkt navn: Bosch Active/Performance Spider Verktøy, Produkt beskrivelse: Sort, Produkt info: BOSCH ACTIVE/PERFORMANCE .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.