tirsdag 13. november 2018

Utetrapp i tre

Det er tre prinsipielt forskjellige måter å konstruere tretrapper på. Med tretrapp forstår man trappas inntrinn er av tre. Skal du bygge trapp, er det viktig å få riktig trinnhøyde. Enten du har utetrapp i stein, stål eller tre, bør du sette av tid til litt vårlig . Savner du også en trapp til terrassen eller uteboden?


Her er tre enkle trapper du kan lage på kun én dag! En terrasse er ikke ferdig før den har fått en god trapp.

Eller er det kanskje på tide å skifte ut den gamle trappen? En trapp består i utgangspunktet av sidevanger og trinn. En trapp i tre er en type konstruksjon som setter store krav til. TRE ULIKE TRAPPER: Her ser du terninger av trapp med oppsatt trinn, trapp med trinn oppå vangene og trapp med trinnmelomm vangene . Jeg er også på utkikk etter sikring av glatt trapp ute.


Diverse typer antisklitape har jeg ingen tro på utendørs. Vi ønsker å sette opp en pen utetrapp i tre til et gammelt hus, men ønsker ikke å bruke dyre dommer på dette. Flere trinn bør det neppe være i ei utetrapp. For brede for å ta alle trinn med ett steg, for smale for å ta dem med to eller tre.


Vangstykke for en 5-trinns utetrapp i trykkimpregnert furu. Ferdige vangstykker gjør det lett å bygge en pen og behagelig . En god og riktig trapp gjør hagen din mer tilgjengelig. En gangvei i terrenget lages i prinsippet som en enkel bro, enten med to eller tre parallelle bjelker.


Her skal det benyttes såkalte oppsalte trinn på tre vanger. TRE ULIKE TRAPPER: Her ser du terninger av trapp med oppsatt trinn,. Norskproduserte trapper med god design og høy kvalitet. Stort utvalg av trappemodeller – fra moderne til klassisk – noe for ethvert interiør.


Nok en trappetråd: Har en ut utetrapp av tre som blir veldig glatt når det er frost og vinter. Dagens trapp skal rives og det må bygges nå. Ny utetrapp i tre - laget av restematerialer. Utestua og kjøkkeninngangen har fått ny trapp. Trappa har en enkel konstruksjon, men er likevel . Trappeprodusent som leverer trapper i alle fasonger og materialer.


Trapp utstilling på Forus, midt mellom Stavanger og Sandnes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.