fredag 16. november 2018

Svartsopp bad

Med et fuktig og varmt miljø og litt slumsing i renholdet, skal det ikke mye til før det er perfekte forhold på badet for mugg og sopp. Vi er litt plaget med svartsopp (små svarte prikker) på badet. Den er grei å få bort fra glatte flater, men nå har den satt seg i fugene mellom . Ubehandlede fuger i dusjen vil før eller siden bli misfargede av mugg eller sopp. Slik fjerner du misfargingen, og unngår de skjemmende .

Har fugene i hjørnet i dusjen begynt å bli rød-svartspettete? I de fleste moderne flislagte baderom er det elastiske fuger mellom gulv og vegg. Mange kaller alt dette for svartsopp , og altfor mange tror at svartsopper uskyldige og uten. Vi har fått påvist muggsopp i vegg mellom bad og soverom. Spray fugemasse med en off-the-sokkel badet mold og mugg remover.


Det er fukt i soverom og på bad hvor vi oppholder oss mye som. Vi har liten vindu som står åpent hver gang noen dusjer seg, men uansett fikk vi . Fukt på badet innlegg 30.

Mugg i fugene på badet innlegg 28. Flere resultater fra forum. Hvis du ikke er flink til å vaske mellom flisene på badet kan det fort bli mugg eller sopp på fugene. Klorin også drepe bakterier, virus og sopp. Derfor er det viktig å vaske dem hver gang du . Lekkasjer i bad er en annen hyppig muggskadeårsak.


Kondens kan også gi mugg på vinduskarmer på badet. BLIR FORT MISFARGET: Badet kan være skinnende rent, men det ser fort møkkete ut når fugene. Dette er hva sopp og alger livnærer seg på.


TIPS: Bli kvitt mugg og sopp på badet. Bygge og pusse opp bad. Har det oppstått mugg eller sopp i fugene på badet ? Her er tipsene for hvordan du fjerner det. Sølvkre opptrer først og fremst på bad og andre våtrom der det jevnt er for høy.


På den korte tiden er det kommet i gang vekst avf (uidentifisert) svartsopp. Etter at de oppdaget at huset var invadert av mugg, sopp og råte ble de nødt til.

Badet er lekk som en sil og må rives ned og bygges opp igjen. Cladosporium, Penicillium og Aspergillus. Mugg gror som oftest på steder hvor det er vann eller fuktighet, eksempelvis på baderom og i . Biletet innfelt viser korleis badet såg ut då huseigarane kjøpte det,.


Selv med vaskemidler som er spesialutviklet for bad og dusj kan det bli. Rester av såpe og hudfett ga grunnlag for uønsket vekst av sopp og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.