onsdag 14. november 2018

Rotter i kloak

Læs, hvornår der er tegn på rotter, og hvordan rotter bekæmpes. Rotten svømmer og dykker godt og klarer sig derfor fint i kloakker og afløb . Takket være at folk kaster matrester i do eller skyller dem ned i vasken, blir livet litt lysere for rottene som holder til i kloakken.

Christian Krogstad fra ABC Skadedyrkontroll er det slett ikke utenkelig at du har slike . Under huse og veje i våde, mørke kloakker huserer rotterne. De små, behårede skadedyr er et stigende problem flere steder i Danmark og kan . Advarer mot sultne rotter som kommer svømmende opp fra kloakken.

Rotter kan også flytte ind i kælderen, under gulvet eller på loftet. Har du sett rotter som koser seg ved overfylte søppelkasser, under busker og benker i byen? Skadedyrfirmaet Rentokil melder om stor . Kloaksystemerne er ideelle for rotter at leve i. Problemet opstår, hvis rotterne finder ind i dit kloaksystem og gnaver huller i . Når man har fået rotter på sin ejendom, er det hverken nogen skam eller.


Det er ikke kommunens opgave at undersøge private afløbsledninger med kloak- TV. Rotter er en plage, som kommer af skader på kloakken. Vi hjælper dig med at finde årsagen, lave.

En video af de rotter der kan være i kloakken. En lidt længere video af rotter som har formådet at komme igennem kloakrøret og lever i bedste velgående. Rotter lever i kloakken og når man slår dem ihjel direkte i kloakken, forsvinder de også fra overfladen. Har du fået rotter │tegn på rotter │ vand på gulvet kan være tegn på rotter i toilettet.


Der er masser af dem, og vi kan ikke komme dem til livs. Men vi kan sørge for at holde dem ude af . Rotter i kloakkerne kan komme u hvis kloakken ikke er i orden. Derfor er det vigtigt at fejl på kloakken findes, hvilket kan gøres med tv-inspketion. Huller i kloakrørene tiltrækker rotter og kan i værste fald lokke dem ind i dit hus. Derfor bør du tjekke dit kloaksystem for utætheder.


Der står maskinen som har spiddet rotter den siste uken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.