mandag 5. november 2018

Parkettmannen

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Parkettmannen Norge AS. Støvfri sliping og behandling av alle typer tregulv og trappetrinn. Se bilder av gulv før og etter sliping og.


Hjemmeside, Telefon, Adresser.

Gulvsliping og -etterbehandling. Haugesunds Avis - Bygg og fagfolk. Har du en jobb du skal ha gjort? Legg jobben ut på anbud og bli kontaktet av fagfolk med rett kompetanse. Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.


Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg. Registrer deg i CV databasen! Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får .

Vi opererer hovedsakelig i området: Gausdal, Skeikampen - Lillehammer, Sjusjøen - Øyer, Hafjell, Tretten - Fåvang, Ringebu etc. Alt i tregulv og trappetrinn slipes og behandles. Miljøvennlige produkter. Nøyaktig og pålitelig . Søknadsfrist : Behandles fortløpende. Her finner du kontaktinfo, åpningstider, avdelingsoversikt, og kart med mer.


Selskapsform, Privat aksjeselskap. Vi gir deg adresse, kart, veibeskrivelse m. Her kan du enkelt sende en forespørsel til. Velkommen til vår hjemmeside!


Da har du kommet til rette plassen. På bilde siden har du mulighet til å se hvordan ditt tregulv kan bli etter behandling. Befaring og pristilbud er selvfølgelig . Daglig leder er Tom-Reidar Enger. Har revet gamle gips vegger med hår på, gips er snart snart ulovlig bruk på våtrom.


Man skal ikke ha fukt sperre på yttervegg på.

Followers 6FollowingPosts . NORSKE PROFESJONELLE SOM BRUKER VÅRE PRODUKTER. DETTE ER PROFESJONELLE MED MINST ÅRS ERFARING.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.