mandag 5. november 2018

Elektrikerlærling søkes

Strøm, energi og bredbånd Elektrikerlærling søkes! Rissa Kraftlag - lærling_0403Vi søker elektrikerlæring, søknadsfrist 20. Pga økende oppdragsmengde ønsker vi å ansette lærlinger med relevant utdanning.

Vi kan tilby: Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver, særdeles . Gjøvik Installasjon er i sterk vekst og søker dyktige og erfarne elektrikere og motiverte lærlinger. Installasjonsavdelingen er en autorisert installatør tilknyttet Norgeseliten, og er en del av . Helsefagarbeidere Hjelpepleiere i hjemmesykepleien sone øst for Alta Kommune Helse- og .

Journalister søkes til Norges største studentmedier StudentTorget. Elektriker med fagbrev, gruppe L eller DSB-godkjenningGrunnet økt oppdragsmengde hos en av våre kunder søker vi nå etter erfarne . Vår oppdragsmengde er stor og vi søker lærlinger for arbeid innen bolig og industri. Vi søker personer som er pålitelige, løsningsorienterte og utadvendte.


Relacom er en godkjent lærebedrift og vi har lang erfaring med lærlinger. Vi søker lærling med enten fullført Vg Elenergi eller Vg 3.

Vi skal ta inn nye lærlinger til elektrikerfaget våren 2017. Vi er godkjent opplæringsbedrift, og er tilknyttet NELFO`s opplæringskontor i Oslo – vi . Da er tiden inne for å søke som elektriker lærling. Jeg har da muligheten til å søke hos en selskap som heter Conoco Phillips, men jeg . Bli elektriker lærling hos oss, se oss på.


Vi har for tiden ledige stillinger som elektromontører. Riksjobb AS Kontaktperson: Kristensen Solheimsvegen 14Lørenskog. Dette er en fremtidig utlysning og kan ikke søkes på nå, men du kan sende et HINT om din interesse. Vi har lang tradisjon som lærlingebedrift.


Vi kan tilby et godt miljø, med en allsidig og målrettet opplæring hvor den enkelte lærling kan få . Som de fleste vet er det nå det søkes lærlingplass. Jeg sekv skal søke som elektrikerlærling men er veldig nervøs for at jeg ikke skal få plass. Leithe Christiansen er i stadig vekst.


Derfor trenger vi flere dyktige medarbeider i Oslo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.