torsdag 22. november 2018

Oljemaling over vannbasert

Hvilken vei er det man IKKE bør gå? Usikker på hva slags maling som er brukt på veggene. Kan man male med vannbasert maling på oljebasert. Oppussing sphvilken type maling bruker man på. Vannbasert eller oljebasert maling til.


ByggeBolig byggebolig.

Jeg kan få denne malingen til en veldig god pris av han. Er tempen over grader kan du velge vannbasert som du kaller det. Kledning: Vannmaling over oljemaling ? Male med oljebasert maling oppå vannbasert ? Kan jeg male med vannbasert maling oppå gammel. Flere resultater fra forum. Oljebasert eller vannbasert maling?


Fx41kwBE Bufret Lignende 23.

Dersom noen uten å lyve kan si at det går bra å male over med oljemaling , bare vi skraper. Orker ikke tørketiden (og stanken) på oljebasert maling så jeg lurte på om jeg da kunne ta vannbasert maling til strøk nr. Mener dem sa til meg at man kan male oljebasert over vannbasert - men . Akrylmaling over oljemaling.


Har fått spraymalt et skap med vannbasert maling men det flakker av så jeg tenkte å ta over strøk oljemaling. Når du skal male utendørs, kan du velge mellom vannbasert eller oljebasert. Det ligger et lag av eksos, smuss og annet over , så hvis du ikke vasker grundig før . Hei, Noen som kan gi et godt svar på om jeg kan male med vannbasert på panel med oljemaling ? Her finner du en oversikt over de forskjellige faresymbolene. Dette er en blanding av . Mange typer vannbasert maling kan nemlig uten problem brukes selv om det er malt med oljemaling før.


Det er mulig å bruke de to produktene i kombinasjon, men som en generell regel bør du ikke bruke vannbasert maling over et eksisterende lag med oljemaling. Er det malt med vannbasert maling, er det kun vannbasert maling som vil binde på den. På gammel oljemaling kan du derimot bruke begge . Så vannbasert oljemaling ble fort en favoritt hos meg. Tynnes og rengjøres med vann.


Kremet konsistens og høyt pigmentinnhold. Kan brukes på de fleste underlag, men .

Hele av oss har sverget til tradisjonell oljemaling når vinduer og lister står for tur. Men nå vil EU det annerledes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.