torsdag 15. november 2018

Norcool cu 350 vedlikehold

Bytte av lysrør og tenner. Ved bytte av lysrør må først lysskjermen vippes ut. Lysrøret trykkes til siden og vippes deretter ut av rørholderen. Norcool produkter som . Vi har hatt relativ høy temperatur (8-10´C) i kjølerommet noen år nå, men i det siste har temperaturen i rommet økt, og jeg har prøvd å få den ne uten å lykkes.


Vi leverer kjøleaggregater til kjølerom og kjølelager i Brumunddal, Hamar, Gjøvik og omegn.

Vi hjelper deg med valg, montering, service og vedlikehold. Nous vous remercions de bien. Ta godt vare på dette heftet, da det gir mange tips om bruk og jevnlig vedlikehold.


Generell vedlikehold av ditt nye kjøleaggregat. Du kan velge mellom tre ulike modeller: CU - 3modellen har en kapasitet på. Splitt er våre to splittaggregater, med kapasitet. Cu -3Cu-4Cu-9– Moderne.


Katalog og produktinfo.

Vi leverer og monterer og tar med oss ditt gamle aggregat, eller hjelper deg med bygging av ditt nye kjølerom. Kontakt oss for befaring og tilbud! Ta kontakt med oss for mer . Det er ideelt for mindre selvbygde rom, samt våre to minste prefabrikerte elementkjølerom.


Aggregatet kan ikke plasseres på . Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. EAN: Mangler: vedlikehold. Sjekk priser på norcool kjøleaggregat cu350. Liste på alt norcool cu3Fra Gadyet.


Vi leverer i dag kompakte kjøleaggregat, splittaggregat samt aggregat for vinrom. Valg av aggregat er avhengig av rommets størrelse, så ta kontakt med oss for ytterligere råd og veiledning. Click here to find similar products.


Go to the productFind similar products. Kompakte kjøleaggregat , splittaggregat, samt aggregat for vinrom og vinkjeller. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Før du går i gang med monteringen, vennligst les nøye gjennom denne bruksanvisningen. Coolmaster CU – hvit (liter ). Storm-Kulde AS tilbyr tjenester innen kjøl, frys, klima og ventilasjon både i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.