onsdag 21. november 2018

Leggeanvisning skifer

Leggeanvisning takskifer: Stoneart gir deg tips om festemateriell, lekting og. Det gjør at skiferen over ligger nedpå begge underliggende og at en ikke får . Dekket med skifer er det vedlikeholdsfritt, og med sin enestående kvalitet er det få bygningsmaterialer som er mer gjenbrukt enn Altaskifer.

Det anbefales minst grader fall på steder med moderate værpåkjenninger og minst grader på steder med STORE værpåkjenninger. En metallisk klang i skiferen ved lette slag er kjennetegnet. Tabellen gjelder både lapp - skifer og rektangulær - skifer.


Liskifer er en kvartsittskifer med en bølgete overflate som gir et livfullt tak.

Skiferen leveres enten i Lys eller Mørk Liskifer, . Bruddheller, eller villheller, ble tatt i bruk i Norge for flere hundre år siden. Bruddheller leveres i varierende størrelser. Til innfesting av skiferen anbefales varmforsinket skiferspiker, lengden på spikeren bør være noen millimeter kortere enn x skifertykkelsen.


Tilpassing og legging av skifer fra Oppdal Sten AS. Når man skal legge skiferflis er det viktig at man rengjør underlaget som det skal legges på slik at det er fritt for skitt og støv.

Metallisk klang i skiferen ved lette slag tydar på liten skitrigheit (stor tettheit) i matr. Avhengig av type og storleik varierar taksteinen i tjukkleik. Det å ha forståelse for hvordan skiferen oppførere seg og er å jobbe me bidrar til et godt resultat.


Lappskifer og rektangulær skifer har mer overlapp, og en. Se våre leggeanvisninger for granitt brostein, heller, kantstein og mur. Norges ledende nettbutikk for salg av skifer, vi viser skifer priser til ditt forbruk. Nerlands Granittindustri AS rendyrker stein og steinens unike muligheter og er en ledende aktør innen naturstein i det norske markedet. Skifer produseres vesentlig i helformater.


Skiferheller anvendes særlig som markbelegninger, belegg på terrasser, trapper og murer. Voss Skiferbrudd AS - ei tradisjonsrik skiferbedrift på Voss. Vossaskifer er mest kjent som takskifer, men vert og nytta til andre skiferprodukt som flis, ovnsheller, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.