tirsdag 13. november 2018

Kjøkken farge på vegg

Husk at også detaljer som benkeplater er viktig i rom som kjøkken. Jeg har lenge tenkt på å male kjøkkenet i en farge , men fikk aldri. Ingen skal fortelle deg hvilken farge du skal ha på kjøkkenet ditt, det bestemmer.


GRÅ: En farge som har blitt supertrendy det siste året er grått. Når det gjelder kjøkken , viser forskningen at vi spiser mindre i blå rom, .

Vegger og gammel innredning er frisket opp med mintgrønn maling. Stadig flere kunder tør også kombinere farger på kjøkkenet , . Gi blaffen i om det er en typisk kjøkkenfarge eller ikke, råder Åshild Tyssen. Tapetser alle fire veggene, bare én vegg eller kun en stripe over kjøkkenbenken. Et gammelt kjøkken kan raskt bli nytt med en annen farge.


Den beste fargen til kjøkkenet. Synes du ferskenfargede vegger blir litt mye, er det heldigvis ikke all verden som skal til.

Få gode råd om maling og tapetsering av kjøkken og kjøkkeninnredning og prøv. Har du et fliselagt gulv i kjølig grått, kan du velge varme farger til veggen. Så du vet hvilken farge vi nordmenn kommer til å ha på veggen neste år? En basisfarge mange vil ha nå er grå, og den passer veldig godt til. Har fargen Kalk på vegger i stue og gang.


Klassisk Hvit i alle tak og på vinduer. Skal male kjøkkenet nå, og lurer på om Tudor er en farge som. Vegg med varm grå farge og vegg med kald gråfarge.


LES OGSÅ Et hvitt kjøkken – to stiler i nydelige farger. Det høres dramatisk ut, men et svart kjøkken kan bli både tidløst og. Blå vegger malt i fargen Denim Drift fra Nordsjö er beroligende og. Et svart kjøkken virker mindre rungende med en mørkeblå vegg.


Selv om hun mener det er umulig å lage noen fasit for fargevalg , peker hun på at en turkis vegg på kjøkkenet kan gi et friskt og luftig kjøkken. Er litt redd for at kjøkkenet skal bli for ensfargen. Hvilken farge ville dere valgt til vegger og mellom benken og overskapene?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.