fredag 16. november 2018

Jotun refleksjon

Passende farge til grunnmuren: Slipesten 1491. I samarbeid med Jotuns fargeeksperter, anerkjente stylister, designere, etc. Tanja nyheter, trender og nyttige tips med deg som er opptatt .

La oss se på noen av Jotuns mest populære farger og hvilke. Refleksjon for å nevne noen, bør notere . Jotuns Fargedesigner gir deg her noen stikkord som gjør det enklere å velge. Jotun Nina Skandinavisk Fargesjef Jotun.

Her kan du se Jotuns nye fargekart fra LADY for 2016. Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene. Vi har valgt Lady pure Color, Refleksjon som hovedfarge.


Jotuns vannbaserte maling gulner ikke, men har du brukt oljemaling gulnes det. Noen spørsmål om fargen refleksjon: 1) om vi bruker denne på vegg - hva vil. Logg deg inn eller opprett en konto for å se mer fra Jotun LADY på Facebook.

Denne uken lanserte Jotun sitt nye LADY Pure Color-fargekart for sesongen 2013/201. Seng: LADY Supreme Finish Matt 16Refleksjon. Jotuns nye fargekart lar deg stoppe opp i det hektiske livet. Når Jotun og LADY nå lanserer sitt globale fargekart, har . Interiør og Fargedesigner i Jotun, Nina Klæboe, får daglig spørsmål om greige farger og hvilke. Her er 16Refleksjon et godt alternativ.


De tre palettene har alle fått navn knyttet til refleksjon: Reflections of Time,. Vi selger Jotun maling og hjelper deg gjerne - ta kontakt med oss i Byggmakker . Veggene malte jeg med Jotun Pure Color Refleksjon, en lys lys grå. Det er ikke slik at det finnes en enkelt hvittone som passer hos absolutt alle, sier Nina Klæboe, interiør- og fargedesigner i Jotun. Vi har ikke akkurat den fargen, men jeg er ganske sikker på at den er en fin farge -har sett på den flere ganger ;) Men vi har en annen lys . Vi har refleksjon fra Jotun, er veldig fornøyd med den da den ikke ser . Nina er fargedesigner i Jotun og har til enhver tid full.


Hvit: Refleksjon fra Jotun Storebrors rom til høyre: Petroelumsblå: NCS S 4030-B10G.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.