fredag 9. november 2018

Hva tjener en vekter

Creative Commons Licence. I denne filmen møter vi en politibetjent og en vekter. De viser oss litt av sin arbeidshverdag, og forteller hva de synes er bra med . Jeg har nå gått ferdig VGbygg og anlegg og VGKEM (rørlegger faget), men jeg har nå skiftet mening om hva jeg vil bli så jeg tar påbygg til neste år . Men tjene mer om man jobber enda mer.

Erfaringer med godt betalt nattjobb? Flere resultater fra freak. Jeg har en tidligere studiekamerat som har fått seg jobb som vekter i Nokas. Karriere og utdanning Bufret 27. Og en fordel hvis du er eldre enn i forhold til hva slags ansvar man får.


Vekter , har yrket høy status? Hvordan er det og være vekter ?

Bufret Kanskje en tanke å si noe om hva slags vekter , og til hvilke tider. Jobb og Utdanning - VG. Som vekter er hovedoppgaven din å sørge for trygghet, sikkerhet og redusere uønskede hendelser som ulykker og kriminalitet.


Ifølge NAF er grunnlønna til en vekter på 294. Mens det nå er full krangel om hva vekterne egentlig tjener , er det imidlertid . Lønn i de forskellige vekter selskapene 18. Noen vekteryrker som lønnes godt? Mens landets vektere tjener peanøtter bader sjefene i penger.


Securitasskolen tilbyr nasjonal grunnutdanning for vektere. Landsorganisasjonen i Norge og. Norsk Arbeidsmandsforbund på den annen side vedrørende lønns- og arbeidsvilkår for vektere. På hvilken måte skal månedslønningene til vektere i Nokas beregnes? Hva skjer hvis en vekter som har kontrakt på 1prosents stilling . Doktoronline - Forum forum.


Temaoversikt › Åpent forum Bufret Lignende 20.

Det er mulig du kan forhandle deg til bedre lønn enn hva normal begynnerlønn er. Politi, som uten overtid faktisk ikke tjener noe mer enn en vekter. Men hva skal være lavtlønnsyrke om ikke dette?


Jeg tjener i dag ca det dobbelte av en industriarbeider og føler det er dypt usosialt i et samfunn der utdannelse . Vi taper mye penger og vet ikke engang hva vi streiker for, sier vekterne. Vi har kunder over hele landet, både i . Hva med å ta et vekterkurs og satse på et yrke der du treffer. Ja, det er faktisk mulig å tjene penger på konserter med en jobb som vekter ! Jeg lurter på åssen dere tror det er å jobbe som vekter innenfor.


Boken trekker opp grensene for hva en vekter har lov til å gjøre, og hva hun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.