fredag 16. november 2018

Fondvegg stue

Du kan for eksempel male med den samme fargen som du har på en fondvegg et annet sted i rommet. I dette huset går ulike rosanyanser gjennom boligen som en rød tråd – enten det dreier seg om møbler, vegger eller små drypp av farge som rundt klokken. Se så fin helheten blir!


Den lyse rosafargen her . Du har bestemt deg: det er på tide med en kontrastvegg! Men hvor skal den være ?

Er det ut eller i verste fall harry å male en vegg i stua i en mørkere farge enn resten? Har siklet på fargen varm lin, men ser den blir for mørk til en. Noen som har grå stue med mørkere fondvegg ? Dere som har grå farge på veggene. Grå vegger ( stue ) - HOT or NOT?


En stue kan kanskje være begge deler, både avslappende og energisk siden det også er en sosial møteplass. Du kan fint ha en kald farge på veggen, og varme farger på møbler og detaljer. Når det gjelder kjøkken, viser forskningen at vi spiser mindre i blå rom, og mer i brune, så da kommer det an på hva .

Mens folk flest velger nøytrale hvite og gråtoner, og kanskje slår til med en fondvegg i en eller annen kontrast, har altså Katrine Pettersen tatt for seg omtrent hele maleskrinet. I stuen er det tre ulike farger, to lyse grønntoner, mens veggene bak sofaen har fått en vakker rosa-nude nyanse. Jeg har fortsatt stor tro på vi vil se at FARGER blir viktige i året som kommer, sier Jotuns Fargesjef. Perfekt match sammen med noen nye brukte teakhyller. Hei Har behov for litt veiledning i forbindelse med oppussing av en stue 2kvm i en leilighet legger ved en skisse på hvordan stua ser ut for å forklare problemet bedre.


Vegg A og vegg B har trepanel. Resten av veggene har tapet. Altså hvilken vegg burde være . Dermed ble det et rom i rommet, og stuen ble langt lettere å møblere.


Nå kommer også hver enkelt møbel mer til sin rett. Trenden sier at det er ut med fondvegger , men du valgte å tapetsere én vegg? En tapetvegg kan endre rommets karakter totalt.


Jeg valgte imidlertid å plassere det midt på veggen, . Grått er tidløst og fortsatt veldig populært blant mange. Vi har spurt Kirsten Visdal, interiørstylist, og Boris Miller, interiørarkitekt og en av. Hvis du vil ha mer farge, kan du male en fondvegg eller et felt, men velg da enten en helt annen farge eller en grå minst fire nyanser mørkere.


I en stue hvor du skal oppholde deg mye, vil sterke gule og røde farger fort virke masete.

Vi ønsker gjerne å slappe av og kose oss når vi oppholder oss i stuen, derfor bør du heller velge litt mykere farger. Greige, som er en blanding av grått og beige, er blitt veldig populær og passer fint i stuen. Har du lyst på en fondvegg i . Trender To ganger i året presenterer Borge de siste tapet-trendene. Oppmerksomheten fra faghandlere over hele landet bare øker og øker, fordi. Fondvegg er fortsatt aktuelt, men vi ser en trend med at flere og flere velger tapet på alle veggene.


I denne stuen har det skjedd en liten forandring siden sist vi var på besøk. Kristine og Lars ønsket seg en lunere stue, så vi har vært innom og satt litt farge på tilværelsen. Velg ensfargede eller mønstrede gardiner som tar opp farger fra tapetet, tipser hun. PERSONLIG STIL: Med tapet på veggen kan du virkelig leke deg og skape en personlig stue.


Hvor stuen ligger i forhold til solen bør også tas med i betraktning før fargevalget tas. Nordvendte rom kan gis sol og varme med lyse farger fra den varme delen av fargesirkelen. Gulgrønne, gule og rødgule farger har et streif av sol i seg, og kan bli flotte i disse rommene. I sydvendte rom kan en kjøligere fargeskala gjerne gi . Et sted der den lille familien vår kan slå. Samme farge lot vi gå utover i taket.


Nordmenn elsker å pusse opp. I denne saken vil ekspertene fortelle deg hvordan du skal få best mulig resultat og gi deg de .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.