mandag 12. november 2018

Fliser til bad inspirasjon

Feminine former på vask, badekar, speil og møbler gjør badet til husets sensuelle rom. Mørke takbjelker, mørke gulvfliser og brune skap gir dette badet en særegen karakter. Stadig flere av oss vil ha et personlig bad som også kan fungere som et slags SPA-sted i. Det er mer å velge i enn noen gang når det kommer til fliser.


Jeg tok en tur på Instagram for å finne baderomsinspirasjon.

Det ser vi gjennom valgene i små bad. Vi ønsker store fliser , og tåler mye kapp. Vi legger ekstra i kvadratmeteren i dusjsonen. Og ved å velge glass til dusjvegg,. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Vi kan tilby et bredt og variert utvalg av baderoms fliser for at du skal finne de flisene som . Trenger du litt inspirasjon til. Sjekk ut den nye Flisekatalogen til Modena Fliser – mer en 1sider med inspirasjon !

Leter du etter inspirasjon til det nye badet ditt? INR har inspirasjonen og kvalitetsproduktene for det rommet i hjemmet ditt hvor livets viktigste forberedelser skjer, . Fliser fra Norfloor fås i et bredt utvalg av farger og design. Du trenger heller ikke bytte ut flisene på hele badet. La deg inspirere og ta også gjerne en kikk på det store utvalget av fliser Bademiljø akkurat har fått inn, . Ved valg av fliser til badet får man tidløse flater og ett enkelt vedlikehold. Her finnes artikler og tips som vi håper kan gi inspirasjon til ditt nye bad.


Baderomsinspirasjon Si farvel til gammeldagse fliser og oppdatér badet med malte, . Fliser til bad , vaskerom, hall og wc var store valg som tok tid. Baderomsfliser – les artikler om fliser til bad og få tips til å velge riktig. Les ekspertenes råd om vedlikehold. Finn all informasjon du trenger her! Her kan du se flotte bilder av våre mest populære baderomsfliser.


Mange av flisene er i porselenskvalitet og kan også brukes utendørs og på gulv. Vi har ett bredt utvalg av fliser i svært god kvalitet til mange. Badet handler ikke bare om design, men også om velvære.


Derfor har vi samlet litt inspirerende bilder og tips til når du skal pusse opp badet.

Rosa heksagonformede fliser gjør susen! Inspirasjon , showroom, brosjyrer, flisetrender og guider. Ta en titt og finn et bad du vil trives i, enten du har det travelt eller skal slappe av. Lite bad med grønne fliser , grått gulv og LILLÅNGEN veggskap og servantskap .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.