onsdag 21. november 2018

Cellegummi isolasjon

Når det foreligger vedvarende kondensfare anbefaler vi å benytte GLAVAFLEX cellegummi på de “utsatte” delene av ventilasjonsanlegget. Dette gjør materialet godt egnet til å isolere kalde installasjoner. Cellegummi er et isolasjonsmateriale laget av ekstrudert gummi.


Anvendes ofte i tekniske . Høyfleksibel cellegummi med lukket cellestruktur, isolering med høy diffusjonsmotstand og lav varmeledningsevne.

Isolasjonsmaterialet har en lukket cellestruktur, . Armaflex AF med økende isolasjonstykkelse - isolasjon til kalde rør. Ved å isolere riktig vil du oppleve at: - Du slipper å vente lenge . Skjemaet er utviklet av Skanska i samarbeid med NCC og NGBC. Det distribueres fritt gjennom NGBC og Chemxchange.


Brukere av skjemaet er selv ansvarlige . Nysjerrig på cellegummi for isolasjon Interessen for Kaimans halogenfrie rørisolasjonsprodukt var stor under VVS dagene på Lillestrøm.

Dens unike mikrocellestruktur gjør at produktet er enkel å bearbeide og montere. Trøndelag Isolering as ble etablert 7. Kuldeanlegg med cellegummi isolasjon eller polyurethane skum. Hovedsakelig til kondensisolering av rør og kanaler.


Ved termisk isolering med cellegummi skal det benyttes samme isolasjonstykkelse som om det . For all isolasjon av ledningsnettet er valgt cellegummi uten innhold av bromerte flammehemmere. Alle kjølerør installasjoner, og støpejernsrør for takvann, samt. Fra presentasjonen av Kaiflex Blueco under Iso Wiesbaden den 21. XPS med brom benyttes som isolasjon mot tele i bakken, på tak, rundt grunnmur.


Maling, lim og lakk: Liten kunnskap om omfanget. Kortkjedete (SCCP ) og. Bromerte flammehemmere i cellegummi - isolasjon. Cellgummi finnes flere kategorier, isolasjonsleverandører har cellegummi som tåler 1grader.


Elastomer isolasjon (FEF) og elastomer produkter. Egendeklarasjon på at benyttet XPS, EPS og cellegummi - isolasjon tilfredsstiller minimumskrav til miljøgifter i.

BREEAM-NORS sjekkliste A20. Armaflex-systemtilbehør for profesjonell bearbeiding av cellegummi - isolasjon Komplette løsninger fra markedslederen og produsenten av fleksible, tekniske . Halogenfri isolasjon Halogenfri cellegummi - isolasjon som reduserer korrosjon og utvikling av giftig røyk i tilfelle brann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.