fredag 9. november 2018

Baderomsinspirasjon

Vi har funnet et inspirerende utvalg til deg, enten du liker fargefriskt interiør eller minimalistiske . Har du planer om å pusse opp badet i år? Vi har samlet noen av våre baderomsfavoritter for litt inspirasjon. Jeg tok en tur på Instagram for å finne baderomsinspirasjon.


Her kommer noen av mine favoritter. Se gjennom bildene for å finne den baderomsinnredningen som passer akkurat din.

Her finner du masse inspirasjon til ditt nye baderom. Bla gjennom bildene for å finne det som passer . Vurderer du å pusse opp? Her deler vi inspirasjon til baderommet med deg!


Fine Bad ønsker å inspirere og hjelpe til når du skal pusse opp bad eller bygge hus og innrede nye baderom. Bo Bedre gir deg de siste trendene, de hotteste shoppingtipsene, de beste stylingideene og ikke minst de mest inspirerende hjemmene. Baderingen har en gledelig nyhet for dere som holder til i Hortens-området.


Krohn Rørleggerbedrift AS har nylig flyttet inn i flotte nye lokaler i Trimveien 41.

Trenger du baderom inspirasjon? La deg inspirere av ulike baderomsmiljøer med produkter fra oss. Bestill på nett, få levert i butikk eller med post.


Vi var på årets ISH-messe og fikk masse ny baderomsinspirasjon. Les vårt syn og uttak på årets trender og finn ditt nye bad. Se bildene av et nyoppusset hyttebad i på Grong i Brønnøysund og bli inspirert. De beste rørleggerne nekter å installere billige blandebatterier. De vet at et dårlig blandebatteri kan føre til vannskader og en hel haug av ekstraarbeid.


Med RoomSketcher er det lett å planlegge og visualisere dine badromsideer. Lag din plantegning, møbler og pynt, visualiser så i 3D – på . Badet handler ikke bare om design, men også om velvære. Baderomsinspirasjon - Gjør badet til ditt favorittrom. Derfor har vi samlet litt inspirerende bilder og . Hvordan ha det på badet.


I går fikk vi baderomsinnredninga, skapet og speilene til det største badet vårt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.