fredag 19. oktober 2018

Male stoler

Her ser du hvordan du går frem steg for steg når du skal male en stol. Smarte triks for å få det perfekte resultatet. Uansett hva du skal male, er grundig rengjøring viktig for å få jevn, glatt. Det er enkelt å male en stol ! Ente du har gamle gule furustoler, nye trehvite stoler eller malte stoler i en farge som du .

Gjerne gamle, skitne stoler med et langt liv bak seg, skriver Tora Jervidalo (27) i dag. Så kan du endelig begynne å male ! Er du lei av den gamle furukommoden? På noen timer kan du forvandle den til et fargerikt møbel. Stolene skulle få nytt trekk, laget av gamle gardiner, så seteputene ble skrudd av.


Her får du tips til hvordan du kan male gamle . Deretter ble stolene grunnet med et strøk heftegrunning.

Kanskje du til og med får tid til å male noen stoler ? Maling på puter er kanskje ikke like vanlig, men med litt nøyaktighet og . Få tips til hvordan male. Hvordan male stoler , male vegg innvendig, tak, gulv, panel trapp og dør inne? Slipp kø og mas, her er billig maling, malerverktøy, malepensel og alt du trenger til faste lave priser hele.


Alt jeg har lært om maling har jeg lært av pappa. Han har vært trebåtbygger og vet en ting eller to om finish. Svosj ferdig med strøk spraylakk i herlig farge.


Her er oppskriften på fin finish på . Det andre eksempelet er en stol malt av Vakre Hjem butikken Arnes Fargehandel . Sjekk ut disse smarte tipsene til å male mer kreativt hjemme! Taklampe, puter og stoler fra Tine K Home, spisebord og gulvteppe fra . Og noen ganger syns jeg faktisk det kan være litt avlappende å male, hvis det ikke er ett. Hjelp meg gjerne med eventuelle fargekoder til å male stoler i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.