fredag 19. oktober 2018

Fliser i bergen

Norfloor Bergen er en totalleverandør av fliser, baderomsmøbler og kjemiske produkter til det private markedet og byggebransjen i Bergen. Forhandler fliser til terrasse, gang, baderom, kjøkken, svømmebasseng etc. Et rikt utvalg i baderomsmøbler fra Noken, Spania og .

Velkommen til Modena Fliser Bergen i Åsane. Modena Fliser avd Bergen ble etablert i 19og er blitt et av vestlandets, og landets største senter innen fliser og . Førsteklasses fliser til markedets laveste priser. BufretLignendeSouk fører marokkanske fliser (design fliser, sementfliser, historiske fliser), betongpuss og naturpuss til vegg, gulv og benkeplater, tadelakt, naturmaling og .

FagFlis er en kjede som importerer keramiske fliser fra noen av de mest anerkjente produsenter i Europa, bl. Italia, Portugal, Spania, Tyrkia og Tyskland. Vi er en flislegger i Bergen som årlig flislegger over 1bad.


Bergersen Flis er en av norges ledende flisimportører med butikker for proff og private over. Bergen - Oslo - Trondheim - Hamar - Tromsø. Bergersen Flis er en av norges ledende flisimportører med butikker for proff og private over hele landet. Fliser i Bergen Fra Verdensledende Produsenter.


Kom innom vår butikk i Kanalveien 105B og se Bergens Flotteste fliseutstilling!

Ulfven fliser - vakre håndlagde produkter og gammeldagse fliser av sement, marmor og terracotta. Likevel kan et kjøkken holde seg flott i mange år, dersom fliser for gulv og vegger velges med omhu. Flis for Folk har solide og slitesterke . Om du skal legge ned fliser på bad anbefaler vi å ta kontakt med oss i Bergen Baderom. Dette kan fort spare deg mange tusen om ulykken skulle være ute. Fukt- og råteskader i våtrom er et velkjent fenomen i Bergen, som vi helst vil være foruten, og ved legging av fliser i våtrom stilles det en rekke krav til forarbeidet . Fliser i Bergen finner du hos Flisehuset på Minde.


NORFLIS VEST har 12mutstilling av fliser og baderomsmøbler. Din Dovremontør i er MODENA FLISER, BERGEN i Salhusvegen 5 51Nyborg. Modena Fliser AS avd Bergen har besøksadresse Salhusvegen 5 51Nyborg og postadresse Postboks 2Forus, 40Stavanger.


Modena Fliser er Norges største flis- og natursteinskjede med flotte butikker over hele landet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.