fredag 19. oktober 2018

Lister vegg

En ny vakker veggfarge er noe alle liker. Hos MAXBO vil du garantert finne en innemaling som vil passe perfekt til rommet du skal male. Hos MAXBO finner du maling som tåler alle slags forhold - inne og ute.

Nå trenger du ikke å ta turen til fargehandleren for å se fargekart når trangen til oppussing kommer uanmeldt. Popularitet, Navn (A-Å), Navn (Å-A), Pris (stigende), Pris (synkende). GJØR DET SELV: Slik fjerner du gammel maling.


I LADY Nye fargetrender kan du se og oppleve hvordan rommet forandrer seg med elementenes farger; il jor luft og vann.

God dekkevne; Motstandsdyktig mot svertesopp; Lett å påføre; Drypper lite; Miljøvennlig; Overmalbar etter en time; Leveres i alle farger; Lang holdbarhet på . Hva gjør vi når vi skal velge farger på maling? De fleste av oss velger en farge vi tror vil passe, kjøper en boks og tar sjansen på at det blir bra. Dette fargekartet er spesielt utarbeidet for vår helsevennlige maling; SENS.


Vi setter fokus på helse og er stolte av å kunne anbefale en . Hvite lister vil innramme veggfargen, der lister og vegg vil fjerne seg mer fra selve gulvet, og stå sammen. I motsetning vil lister i samme farge eller materiale som . For å forklare litt nærmere så skal jeg male veggene og listene i samme farge, listene er ganske smale. Jeg skal liste horisontal list (rød strek) under en vertikal list (grønn strek).

Problemet er at på høyresiden av den vertikale listen, så går veggen . Jeg har ikke sett vegg og list med samme farge, men derimot tak og list i samme hvitfarge, og det så i alle fall bra ut. Litt enklere å male også kanskje, dersom . Flotte lister i høy kvalitets polyurethane. Umalte trelister i kombinasjon med lyse tak og vegger kan gjøre at rommet rutes opp og virker mindre. Resultatet blir da at lister og detaljer blir seende gule og litt ”skitne” ut inntil din kritthvite vegg.


Dersom du skal bestille ferdigmalte hvite detaljer; . Hovedfoto: Hvit vegg: LADY Pure Color 16Letthet. Vi snakker selvsagt om detaljer som hvite lister, vinduer, dører, karmer og tak. Profillist produsert i miljøvennlig ekstrudert polystyren ( isopor ).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.