torsdag 25. oktober 2018

Gipsplateheis maxbo

MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere, pigghammere, tepperensere, store vinkelslipere og lignende. Se eksempler på verktøy på bildet nedenfor. Utvalget vil variere noe mellom de ulike MAXBO - butikkene. Kan demonteres for transport.


Maxbo f eks bør kunne bestille.

Skulle gjerne hatt i dag, så vil helst ikke vente på bestilling. Gipsplateheis Gulvsliper til bånd. Rondellsliper Tapetfjerner med damp.


Her kan du også reservere verktøy selv, eller stikk innom så ordner vi det for . Brukervennlig gipsplateheis som gjør det enklere å montere gipsplater i rette. GLAVA Lydisolering - Himling (Tak) - Duration: 3:15. I år har MAXBO hjulpet private og profesjonelle kunder med å gjøre jobben lettere.


De fleste av oss skal en. Pris er Inkl mva -CE godkjent -Brems på hjul Skråstilles for lett lasting, kan brukes på skråtak.

Frakt fra 40- inkl mva. I år har MAXBO hjulpet private og profesjonelle kunder med å gjøre jobben lettere. Gulvbehandling og rengjøring.


MAXBO Backer Kristiansun 65Kristiansund N. MAXBO er fullsortiments varehus som skal gjøre det enkelt å handle bo- og byggevarer. Kjeden selger et komplett. Har hatt delvis fri noen helger (bl.a utdrikningslag for undertegnede), man har fått jobbet litt innimellom. Forrige uke og denne helgen ble det gjort masse!


Veggene ble ferdig gipset (unntatt to små steder som gjenstår), og vi begynte å gipse taket. Kjøp på nett eller i butikk. Hos MAXBO finner du et godt utvalg av ulike typer høvler tilpasset ditt behov. Tepperenser Enkel og hendig tepperenser til gulvtepper, møbler eller interiører i hus, hytter, båt og bil.


Støysvak med liter spillvannstank som enkelt tømmes. Selger en Workman EX2Xkompresser grunnet opprydding. Vi har flere av denne type. Hagetrommel Kantsliper med kort nebb.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.