tirsdag 25. september 2018

Trappetralle

Kraftig 3-hjuls trappetralle i mm stålrørkonstruksjon velegnet for kortere transporter. Blålakkert, med sorte håndtak og hjul i solid PU-plast (1mm). Trappetralle forenkler transporten i trapper.

Du får både elektriske trappetraller og manuelle trappetraller av beste kvalitet. Trappetralle fra Sano som er genial til å frakt tung last opp trapper. Den beveger seg også bra på bakken og kan derfor også brukes som en sekketralle. Vi tilbyr utleie av sekke- og trappetraller i Oslo, Asker og Drammen. Vi har solide sekketraller som passer for tyngre løft.


Elektrisk Trappetralle - aluminiumstraller, bærestropper, elektrisk trappetralle, expresso, fottraller, gummihjul, hjul, jekketralle - Finn firmaer, adresser, . Trappetralle med spesialhjul for transport både på flatt underlag og i trapper. Kraftig, sveiset rørkonstruksjon med stort, nedfellbart lasteplan. Elektrisk trappetralle Alber CargoMater Serienr A281970Årsmodell 19Egenvekt kg 1Watt Produsent Alber Antriebstechnik GMBH, Tyskland Levert . Enten om du jobber innenfor logistikk eller om du har trapper vil . Trappetralle, av aluminium, lastekapasitet 1kg, lasteplate 5x 2mm.


I trapper I nivåer Over avsatser og kantstein. Spesialtraller, gode priser og rask levering, kontakt oss, eller bestill direkte på Witre.

Tre hjul på hver side gir jevn og myk kjøring. Traller har nedfallbar klaff som gir ekstra støtte ved transport av større kolli. En motorisert (batteridrevet) tralle som klatrer opp Og ned trapper med tunge varer som kjøleslap, vaskemaskin og andre tunge . Beklager, men denne trallen blir pr i dag ikke produsert.


Helst en elektrisk (den skal transportere en peisovn på rundt 100kg ned i en kjeller) Er det noen som vet om dette . Lett håndterlig tralle for transport i trapper. Den er utstyrt med glideskinner i plast, fast lasteplate, kulelagrede hjul og to kjørehåndtak. Trappetralle med trekkbøyle og spesialhjul for trapper, kraftig sveiset rørkonstruksjon med lastekniv.


Trappetralle i aluminium, kapasitet 1kg. Ikke slit deg ut med å bære varene opp trappen, her har du en sekketralle som er spesielt laget for å . Gassflasketralle som forenkler løft vesentlig. Se beste pris på Fetra Trappetralle TK1325. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Trappen må ha tett bakvegg med trinnhøyde på 150- 2mm.


Smidig trappetralle med tre hjul på hver side, noe som gir en myk og jevn kjøring opp og ned trapper. H:11x B:5x D7mm, Lasteplan B:3x D:3mm. Thomas Riddergard; videos; 5views; Last updated on Dec 1 2012.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.