tirsdag 25. september 2018

Male fliser på badegulv

Mange maler flisene som en rimelig, midlertidig løsning, og så lenge grunnarbeidet gjøres ordentlig er det ikke noe problem. Underlaget må være helt rent, fast og tørt før du maler. Når flisene er ferdig pusset, og alt støv er fjernet, er underlaget klart for overmaling.


Bruk gjerne en sterk gulvmaling eller en . Det er ingenting i veien for å male flisene på badet - slik gjør du det.

Det er dyrt å pusse opp badet og det er mange som må leve i årevis med et bad de ikke er fornøyd med. En av dem kan være å male flisene. Bad før og etter 3_preview. Tidligere var mange skeptiske . Alt du trenger å vite for å male fliser på bad.


Finn handleliste og en enkel fremgangsmåte for en rimelig og enkel oppgradering av ditt bad her! Rull over flisene med Jotun Hetgrunning Universal, og la det tørke i et døgn. Også maler du tre strøk med Lady supreme finish, husk at det er smart å la det tørke et døgn før du tar neste strøk.

Det å male fliser er genialt og mye billigere enn å pusse opp hele badet. Flere og flere ser at det kan være gunstig å male flisene. Dette fordi det er mye enklere og billigere enn å skulle pusse opp bad eller andre rom i sin helhet.


Du bør ha litt kunnskap om emnet, og for noen kan det selvfølgelig . Et ekstra pluss man får ved å male flisene , er at det er enkelt å bytte farge om man skulle få lyst på litt forandring. Denne gang malte vi badet hvitt. Da vi overtok huset vårt hadde både bad og vaskerom sett bedre dager. Det er nå mer enn seks år siden vi malte to bad og et vaskerom, og selv om de som solgte malingen var usikre på resultatet, så valgte vi å gi det en sjanse. Alternativet var å pusse opp alle tre rom til flere hundretusen kroner, det var derfor verdt å gi det et forsøk.


Vi valgte å male veggene og flislegge i . Det er mulig å male fliser , men mange malere eller malingsprodusenter ønsker ikke å gå god for å gjøre det fordi de ikke kan gi noen garanti for hvor lenge dette vil holde. Det kan over tid sprekke opp, så man bør i mange tilfeller anse det som en midlertidig løsning. Hvorvidt resultatet blir pent eller ikke, . Ja, jeg vet at det ikke er anbefalt, og jeg er ikke ute etter svar på hvorfor jeg ikke bør jeg gjøre det - jeg vil ha tilbakemeldinger fra folk som har erfaringer med det, . Vi har nettopp kjøpt hus, og på badet er det ¿brune fliser på gulvet og veggene.


De er pent satt opp, men vi ønsker oss et lyst bad. Vi skal montere dusjkabinett, så vi ¿trenger ikke ta hensyn til vannsøl.

Svar: Å male fliser i tørre rom går fint, men på badet er det litt mer et sjansespill. Gulv og våtsoner var flislagt med brune og gule fliser og veggene tapetsert med rosablomstret tapet, med andre ord hadde badet et utdatert stilinntrykk. Jeg bestemte meg for å ta grep.


I løpet av en helg gav jeg badet en skikkelig make over, her er oppskriften: Fliser : Det er ikke noe i veien for å male over . Gir en betongaktig finish på vegger, gulv og benkeplater. Hei, vi skal snart flytte i et hus, og vurderer å male flisene på badet. Vi vet dette kun er en midlertidig løsning, men tenker å drøye renoveringen a. Våtromsmalingen flyter for dårlig og vil gi et resultat hvor det . Det som er viktig er å ha rene, matte flater. Så må du påføre to lag med heftgrunning?


Du kan kjøpe et stoff som matter ned flisene. Vår ERFARING med å male på fliser er: Vegger er sikker nok helt greit, det var ikke noe problem og fargen satt greit. Bytte fliser blir for masse arbei og planen er å gjøre dette så billig som mulig.


Men på gulv hadde jeg . Problemet er at gulvet er hvite fliser , taket er hvit, og det er skråtak på ene siden av badet, så er i grunnen . Mange har fliser som de drømmer om å bli kvitt, men å fjerne, kjøpe nye og legge fliser er ikke billig, enten det nå er kjøkkenet eller badet det gjelder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.