mandag 10. september 2018

Smijern rekkverk

Oppgitte pris er for meter. Gjerde-9:L= 150cm, Høyde 100cm stolper bygger 5cm. Kan lages etter mål: Pristillegg. Art-Midtstolpe (komplett). Glass til rekkverk (Klart).

Vi lagar rekkverk til bolighus, veranda, trapper og uteområder. SMIJERN Makedets laveste priser. Majorstua ( komplett trapp med rekkverk og gelender). Fantasien er eneste som setter grenser for hva du kan få til med smijern.


Link til EasySteel katalog smijern : . Velg blant våre smijernsrekkverk i nettbutikken eller send oss en skisse eller et bilde av hvordan du ønsker at ditt rekkverk skal være! Skal rekkverket stå ute kan. Etter montering kan rekkverket males i ønsket farge.

Produserer rekkverk etter ønske - ulike fasonger og utførelse: stål, lakkert, galvanisert og smijern. Leiegårdene, særlig på vestkanten, fikk balkonger med forseggjorte rekkverk , og parker og villahager ble utstyrt med gjerder og porter i smijern. Gjeraldstveit Mekaniske AS tilbyr alle typer rekkverk med grunnlag i aktuelle . Vi har nå smijern rekkverk fra Finn.


Smijern har et helt eget uttrykk og historisk preg. Vi kan også levere Sørlandsrekkverk med og uten glass. Vi lager mange typer rekkverk og porter i smijern. Markede tilbyr mengder av billige jernløsninger som betegnes som smijern.


Spesielt porter og rekkverk som stort sett er utført med hulprofiler av firkant rør eller . Trenger å få laget rekkverk i smijern til et påbygg i samme stil som eksisterer på huset i dag. Se vedlegg Trenger å lage stk moduler i ca. To stykk solid rekkverk i smijern til trapp, er pusset og grunnet, så de trenger bare litt overflatemaling. Derfor bygger vi på lang erfaring i kundebehandling og service. Blikkenslager,Mekaniske verksteder,Stålarbeider Trenger nytt rekkverk til trapp og luftealtan, i smijern eller aluminium.


Rekkverk på luftealtan er ca. Profesjonell utførelse med smidde kuler, men ellers stilrent og enkelt slik . Vi kan tilby flere typer rekkverk til forskjellige formål, først og fremst utendørs.

Over års erfaring med smijern. Grimstad Åpen hverdager 08.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.