mandag 17. september 2018

Skap til vaskemaskin

IKEA - LILLÅNGEN, Skap til vaskemaskin, , Justerbare plastføtter gir stabilitet og beskytter mot fukt fra gulvet. Vaskekrok på et baderom med vaskemaskin og hvite skap med dører. IKEA har skap for integrerte kjøleskap og frysere, stekeovner, mikrobølgeovner, oppvaskmaskiner og vaskemaskiner tilgjengelige i ulike utførelser.

Har du liten plass er det lurt å bygge i høyden - bruk veggplassen over vaskemaskinen, og ha gjerne hyller og skap fra gulv til tak. Praktisk skap tilpasset vaskemaskin eller tørketrommel. De justerbare bena av plast egner seg godt til våtrom og gjør at skapet kommer 1- cm opp, noe . Lillången Skap til vaskemaskin/tørketrommel fra IKEA selges pga flytting.


Nypris: 7kr Pris: 3kr Mål Bredde: cm . Nå kan du flytte vaskemaskin og tørketrommel inn på badet, vi har skap og benker som passer. Med års erfaring fra ba vet vi hvilke krav som stilles i fuktige . Vi anbefaler alltid å kjøpe vaskemaskin og tørketrommel som er tilpasset antall mennesker i. Skap til å oppbevare vaskemidler etc er praktisk og ryddig. Jeg kjøpte der skap som er satt sammen oppå der står vaskemaskin og tørketrommel ved siden av hverandre i passelig arbeidshøyde.

Jeg pusser opp leiligheten og ønsker i den forbindelse å plassere vv bereder, vaskemaskin og tørketrommel i et skap. Har et lite bad og er ute etter et slags skap som kan settes opp rundt vaskemaskinen. For litt lagringsplass, arbeidsplass til å legge sammen . BufretLignendeHTH tilbyr et stort utvalg av kvalitetsløsninger for kjøkken, bad og garderobe. Hvit høyglans fronter (ringhult) Spurte på kjøkkenavd om nettopp dette med hvilke skap vi skulle bruke for å få vaskemaskin og trommel litt opp i . Så en annonse på finn nå at det var en som ga bort et overskap til vaskemaskin og det passer jo perfekt til mitt lille bad! Ved å bygge et åpent skap av tre og MDF-plater rundt vaskemaskinen og tørketrommelen, skaper vi en elegant vaskeplass, der vi også får kontroll på . Hvis badet er stort, så vil det bli plassert fritt, møbler, vaskemaskin, tørketrommel og mange andre elementer.


Jeg leter noe slags høyskap hvor jeg kan stable vaskemaskin og tørketrommel i høyden, aller helst med en skuff melleom dem eller skap opp til . Skap over vaskemaskin/tørketrommel, uten hylle. Danmark Fryser Kjøleskap” Kombiskap” Vaskemaskin Tørketrommel/skap Oppvaskmaskin 20 .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.